Στο σφυρί τo «κάμα σούτρα» του 17ου αιώνα. Το «βρώμικο» εγχειρίδιο του σεξ που πωλούνταν κρυφά επί αιώνες

Οι πρώτες «50 αποχρώσεις του Γκρι»: Στο «σφυρί» το «βρώμικο» εγχειρίδιο του σεξ του 17ου αιώνα

www.nepalgatewaytrekking.com" data-caption="Best woodcarving pictures in Bhaktpur Durbar Square.www.nepalgatewaytrekking.com" data-credit="nepalgatewaytrekking/Flickr">

Ποιος είπε ότι το σεξ δεν απασχολούσε τον κόσμο πριν από τρεις αιώνες; Τον απασχολούσε και μάλιστα και πολύ, όπως προκύπτει από ένα «εγχειρίδιο» του σεξ το οποίο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά το 1684.

Όπως μεταδίδει η Daily Mail, το συγκεκριμένο βιβλίο ονομάστηκε ως το πιο «βρώμικο» εγχειρίδιο και πουλήθηκε κρυφά κάτω από τα ράφια των βιβλιοπωλείων για αιώνες.

Αυτή τη φορά ετοιμάζεται όμως να βγει στο «σφυρί» στις 2 Μαρτίου, με τιμή η οποία μπορεί να αγγίξει τα 13.000 ή ακόμη και τα 20.000 ευρώ.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα ο «αρχαίος« αυτός οδηγός για έναν εραστή περιείχε ένα παράξενο μείγμα δεισιδαιμονίας και σεξουαλικών πράξεων για ένα σωρό θέματα. Από τα γεννητικά όργανα μέχρι και τα οφέλη του γάμου.

Για παράδειγμα το εγχειρίδιο συμβουλεύει τους επίδοξους εραστές, να διασκεδάζουν τις συζύγους τους λίγο πριν την σεξουαλική πράξη, κάνοντας παιδιαρίσματα, ενώ συμβουλεύει επίσης να γαργαλά και να αγκαλιάζει την σύντροφό του.

Το εγχειρίδιο δίνει επίσης συμβουλές και σε όσες γυναίκες θέλουν να μείνουν έγκυες. Μερικές από αυτές έχουν να κάνουν με τον να μην μιλούν, βήχουν ή ακόμη και να μην φτερνίζονται αμέσως μετά το σεξ, ενώ προκειμένου να «συλλάβουν» προτείνει και συγκεκριμένες στάσεις.

Δημοφιλή