Επιβεβαιώνει το ενδιαφέρον του να επενδύσει στην Ελλάδα ο Τούρκος καναλάρχης

Επιβεβαιώνει το ενδιαφέρον του να επενδύσει στην Ελλάδα ο Τούρκος καναλάρχης
Youtube

Επιβεβαιώνει το ενδιαφέρον του να επενδύσει στη χώρα μας ο Τούρκος καναλάρχης που έχει απασχολήσει ιδιαίτερα τον Τύπο και την πολιτική σκηνή τις τελευταίες ημέρες όσον αφορά τη συνάντηση που είχε με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα όταν αυτός επισκέφθηκε την Τουρκία.

Ο Τούρκος καναλάρχης και παρουσιαστής τηλεοπτικών εκπομπών Ατζούν Ιλίτζαλι, μιλώντας στον «Ελεύθερο Τύπο» δήλωσε μεταξύ άλλων ότι πράγματι ισχύει το ενδιαφέρον του, υπογραμμίζοντας παράλληλα πως εμπιστεύεται την ελληνική οικονομία, δηλώντας μάλιστα και φιλέλληνας.

«Θέλουμε να μπούμε στην ελληνική αγορά. Εμπιστεύομαι την Ελλάδα. Εμπιστεύομαι την ελληνική οικονομία δηλαδή και πρόθεσή μας είναι να επενδύσουμε στην Ελλάδα. Ετοιμαζόμαστε βέβαια για το διαγωνισμό, δεν ξέρουμε πόσο καιρό θα πάρει η διαδικασία αυτή. Στον τηλεοπτικό τομέα έχουμε φτάσει ως εταιρεία σε πολύ καλό επίπεδο και στόχος μας είναι να δείξουμε στην Ελλάδα τις ικανότητές μας», τονίζει.

Ο ίδιος βρίσκεται στη Δομινικανή Δημοκρατία για γυρίσματα τηλεοπτικού σόου το οποίο θα προβάλλεται στο τηλεοπτικό δίκτυο TV8, στο οποίο είναι μεγαλομέτοχος ο ίδιος.

Ο «Ατζούν», όπως τον ξέρουν όλοι οι Τούρκοι στη γειτονική χώρα, μας τόνισε πως δεν έχει στόχο να προβάλλει ειδήσεις στο τηλεοπτικό δίκτυο το οποίο θα αγοράσει και επιβεβαιώνει τη συνομιλία του με τον Αλέξη Τσίπρα ο οποίος μάλιστα του υπέδειξε το διαγωνισμό που θα διεξαχθεί στην Ελλάδα για τις τηλεοπτικές άδειες.

«Ναι, το ξέρουν όλοι ότι συναντηθήκαμε. Βέβαια δεν μπήκαμε σε λεπτομέρειες, δεν αναλύσαμε το θέμα, αλλά του εκφράσαμε το ενδιαφέρον μας. Κι εκείνος μας ανέφερε πως θα γίνει ένας διαγωνισμός με διαφάνεια και θα έχουμε δικαίωμα να συμμετάσχουμε. Ο Αλέξης Τσίπρας είναι ένας θετικός, χαμογελαστός και θερμός άνθρωπος. Είχα την ευκαιρία να συναντηθώ μαζί του, αλλά ας μη βγάλουμε διαφορετικά συμπεράσματα. Γιατί ο Ελληνας πρωθυπουργός να είναι αρνητικός; Δεν υπάρχει κάτι αρνητικό στο όλο θέμα» είπε.

Δημοφιλή