Αστυνομικοί διαμαρτυρήθηκαν με πλακάτ έξω από το Μέγαρο Μαξίμου

Αστυνομικοί διαμαρτυρήθηκαν με πλακάτ έξω από το Μέγαρο Μαξίμου

Αιφνιδιαστική επίσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου πραγματοποίησαν συνδικαλιστές της ΕΛ.ΑΣ. για να διαμαρτυρηθούν κατά του ασφαλιστικού νομοσχεδίου που προωθεί η κυβέρνηση.

Οι ένστολοι διαδηλωτές έπιασαν στον ύπνο τους συναδέλφους τους που είναι επιφορτισμένοι με τη φύλαξη του Μεγάρου Μαξίμου και κατάφεραν να προσεγγίσουν την είσοδο στην οδό Ηρώδου Αττικού βγάζοντας μικρά πλακάτ με συνθήματα, τα οποία είχαν κρύψει κάτω από τις στολές τους.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για περίπου 10-15 μέλη της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων, που σκέφτηκαν αυτόν τον τρόπο για να εκφράσουν την έντονη αντίδρασή τους για το «τσεκούρι» που φέρνει σε συντάξεις και εφάπαξ το νέο Ασφαλιστικό.

Όταν οι αστυνομικοί του Μαξίμου ζήτησαν από τους συνδικαλιστές να αποχωρήσουν εκείνοι τους απάντησαν ότι θα το κάνουν, καθώς πρόκειται για μία συμβολική κίνηση. Έτσι, λίγα λεπτά αργότερα αποχώρησαν χωρίς να δημιουργήσουν κάποιο πρόβλημα.

Σημειώνεται, ότι σήμερα το απόγευμα έχει προγραμματιστεί μεγάλη συγκέντρωση διαμαρτυρίας αστυνομικών και πυροσβεστών, για το Ασφαλιστικό, στην πλατεία Κολοκοτρώνη.

Δημοφιλή