Νέα επίθεση με μολότοφ στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ. Καταγγελίες ότι παραλίγο να τραυματιστεί βουλευτής

Νέα επίθεση με μολότοφ στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ. Καταγγελίες ότι παραλίγο να τραυματιστεί βουλευτής
eurokinissi

Επίθεση με βόμβες μολότοφ σημειώθηκε στις 8:30 το βράδυ στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στην οδό Χαριλάου Τρικούπη 50. Ομάδα κουκουλοφόρων που εμφανίστηκαν αιφνιδιαστικά πέταξαν 4 βόμβες μολότοφ εναντίον των γραφείων οι οποίες εξερράγησαν απέξω χωρίς να προκληθούν ζημιές.

Οι δράστες εξαφανίστηκαν τρέχοντας χωρίς να συλληφθεί κανείς. Την ώρα της επίθεσης, σύμφωνα με την αστυνομία, έμπαινε στα γραφεία ο βουλευτής Γ. Αρβανιτίδης ο οποίος όμως δεν τραυματίστηκε .

Σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter o εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, Παύλος Χρηστίδης ανέφερε:

«Νέες βόμβες μολότοφ στη Χαριλάου Τρικουπη. Παρολιγον να κάψουν τον βουλευτή Γιωργο Αρβανιτίδη.»

Γεννηματά: Να παραιτηθεί ο Τόσκας

Στο μεταξύ σε δήλωσή της με αφορμή την επίθεση η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά εξαπέλυσε επίθεση κατά του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Νίκου Τόσκα από τον οποίο ζήτησε να παραιτηθεί.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωσή της:

«Σήμερα, μετά τις 8:30 μμ εκδηλώθηκαν δυο ακόμη επιθέσεις με μολότοφ κατά των κεντρικών γραφείων του ΠΑΣΟΚ. Κατά τη μια μάλιστα, η μολότοφ χτύπησε τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Γιώργο Αρβανιτίδη, χωρίς ευτυχώς άλλες συνέπειες. Παρά τις προειδοποιήσεις και τις καταγγελίες μας και προς τον ίδιο τον πρωθυπουργό, τα γραφεία μένουν χωρίς αστυνομική προστασία.

O υπουργός Προστασίας του Πολίτη είναι προφανώς παντελώς ανίκανος και επικίνδυνος και αν έχει το ελάχιστο φιλότιμο οφείλει να παραιτηθεί. Εάν δεν το πράξει και ο πρωθυπουργός τον διατηρήσει στην θέση του, τότε αναλαμβάνει την ευθύνη για ό,τι επακολουθήσει».

(Με πληροφορίες από ΑΠΕ - ΜΠΕ)

Δημοφιλή