Έφυγε από τη ζωή η "βασίλισσα του Snapchat" Katie May

Έφυγε από τη ζωή η "βασίλισσα του Snapchat" Katie May
Instagram

Την τελευταία της πνοή άφησε στα 34 της η Katie May γνωστή και ως "Queen of Snapchat" ύστερα από βαρύ εγκεφαλικό σύμφωνα με το TMZ, βυθίζοντας σε θλίψη τη show biz των Η.Π.Α.

Η Katie May, ήταν μοντέλο του Playboy, με δεκάδες αισθησιακές φωτογραφίσεις στο Sports Illustratred και το GQ, πριν μετατραπεί σε Social Girl.

Μια μπλοκαρισμένη αρτηρία στην καρωτίδα, προκάλεσε το βαρύ εγκεφαλικό σύμφωνα με τους γιατρούς, οι οποίοι δεν μπόρεσαν να την κρατήσουν στη ζωή.

Στην τελευταία συνέντευξη που είχε δώσει πριν λίγο καιρό στην Huffington Post είχε αποκαλύψει ότι μεγάλωσε στο Pittsburgh, ότι ήταν το μικρότερο παιδί της οικογένειας. Είχε τρία μεγαλύτερα αδέλφια και οι γονείς της ήταν καθηγητές. Σπούδασε στο πανεπιστήμιο του Οχάιο, εργάστηκε στις δημόσιες σχέσεις των Dolce & Gabbana και ερωτεύτηκε τον Αλεξ Μάιμον με τον οποίο έκανε μια κόρη χωρίς ποτέ, όμως, να παντρευτούν.

Saw my workout #selfie on @justbosschicks 💋 #fit #fitspo #fitness #fitmom

A photo posted by Katie May (@mskatiemay) on

Good moaning loves 💞💕

A photo posted by Katie May (@mskatiemay) on

Στην τελευταία της ανάρτηση στο Instagram, που έγινε τη Δευτέρα, η «βασίλισσα του Snapchat» έγραφε: «Ελπίζω όλοι να έχετε μια υπέροχη Δευτέρα! Είναι μια θυελλώδης μέρα.

ΠΗΓΗ: nydailynews