Σοκαριστική ιστορία στην Αυστραλία: Νεαρή βρήκε τον πατέρα της μετά από 20 χρόνια και αυτός τη βίασε

Σοκαριστική ιστορία στην Αυστραλία: Νεαρή βρήκε τον πατέρα της μετά από 20 χρόνια και αυτός τη βίασε
BATTERED WOMAN
BATTERED WOMAN
Yellow Dog Productions via Getty Images

Σοκαριστική κατάληξη είχε η αναζήτηση νεαρής γυναίκας από τη Μελβούρνη της Αυστραλίας για τον πατέρα της: Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα της βρετανικής The Sun, η νεαρή κατάφερε να εντοπίσει τον πατέρα της μετά από 20 χρόνια, βρίσκοντάς τον στο Κουΐνσλαντ το 2014.

Αν και είχε ακούσει φήμες για το ιστορικό βίας του, αποφάσισε να τον καλέσει να ζήσει με την οικογένειά της. Ο 38χρονος όντως ταξίδεψε για να τη συναντήσει, μαζί με τον γιο και τη σύντροφό του, μένοντας στον ξενώνα.

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, στην αρχή η κόρη ήταν πολύ χαρούμενη που συναντούσε επιτέλους τον πατέρα της. Ωστόσο η χαρά έγινε σύντομα τρόμος, όταν οι δυο τους έμειναν μόνοι: Ο άνδρας της ζήτησε να τον αγκαλιάσει, πριν την φιλήσει και αρχίσει να την θωπεύει. Η ίδια προσπάθησε να τον σταματήσει, λέγοντάς του οργισμένη ότι αν είναι να φέρεται έτσι, τότε ας την πήγαινε και στο κρεβάτι του.

Ο ίδιος απάντησε ότι «την αγαπάει για πάντα» και στη συνέχεια βίασε την ίδια του την κόρη.

Η ίδια περιέγραψε το συμβάν ενώπιον του δικαστηρίου, λέγοντας ότι δεν έκανε ή είπε τίποτα, καθώς ένιωθε ότι «έπρεπε να συνεργαστεί», ενώ ανησυχούσε μήπως της έκανε κακό εάν προσπαθούσε να τον σταματήσει.

Όταν επέστρεψε ο σύζυγός της στο σπίτι, κάλεσαν την αστυνομία. Ο πατέρας της αρχικά αρνήθηκε τις κατηγορίες, λέγοντας πως η ίδια τον «εξανάγκασε», και ότι ο ίδιος προσπάθησε να πει όχι, αλλά φοβόταν «μην τη χάσει». Στη συνέχεια δήλωσε ένοχος και καταδικάστηκε σε φυλάκιση τεσσάρων ετών.

Δημοφιλή