ΔΙΕΘΝΕΣ
09/02/2016 14:20 EET | Updated 09/02/2016 14:24 EET

Ο Ντόναλντ Τραμπ έβρισε τον συνυποψήφιό του Κρουζ

ASSOCIATED PRESS
Republican presidential candidate, businessman Donald Trump introduces his wife Melania during a campaign rally Monday, Feb. 8, 2016, in Manchester, N.H. (AP Photo/David Goldman)

Με προσβλητικό τρόπο αναφέρθηκε στον συνυποψήφιό του και νικητή των προκριματικών στην Αϊόβα, Τεντ Κρουζ, ο Ντόναλντ Τραμπ, κατά την διάρκεια της τελευταίας προεκλογικής συγκέντρωσης των Ρεπουμπλικανών πριν ανοίξουν οι κάλπες στο Νιου Χάμσαϊρ.

Ο δισεκατομμυριούχος υποψήφιος για το χρίσμα των Ρεπουμπλικανών αποκάλεσε τον Κρουζ «pussy» (σ.σ. 1. γυναικεία γεννητικά όργανα 2. αδύναμος άνδρας, δειλός), θέλοντας με αυτό τον τρόπο να υποτιμήσει τις απόψεις του για την χρήση του εικονικού πνιγμού ως μεθόδου ανάκρισης. Ο Τραμπ είχε ακούσει αρχικά μια γυναίκα από το κοινό να αναφέρει τον συγκεκριμένο χαρακτηρισμό και αμέσως επανέλαβε την φράση της χασκογελώντας.

«Τον είπε “pussy”», φώναξε, διακόπτοντας την ομιλία του Κρουζ.

Στο σημείο αυτό να αναφέρουμε ότι ο αμφιλεγόμενος υποψήφιος δεν δίστασε να επιτεθεί λεκτικά και άλλους υποψηφίους, ενώ είπε κοροϊδευτικά ότι ο Μάρκο Ρούμπιο «ιδρώνει σαν σκύλος», θέλοντας να υποδηλώσει την αμηχανία του στη σκηνή. Αξίζει να σημειωθεί ότι στην αγγλική γλώσσα η αυθεντική έκφραση είναι «ιδρώνει σαν γουρούνι», καθώς οι σκύλοι δεν μπορούν να ιδρώσουν.

Sponsored Post