Τι συμβαίνει όταν μπλοκάρουμε κάποιον στο iPhone; Μπορεί να το καταλάβει;

Τι συμβαίνει όταν μπλοκάρουμε κάποιον στο iPhone; Μπορεί να το καταλάβει;

Το έχουμε σκεφτεί όλοι κάποια στιγμή στη ζωή μας: Να μπορούσαμε να μπλοκάρουμε την/τον πρώην, ή κάποιον ενοχλητικό και να μην μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας.

Τι ακριβώς συμβαίνει όμως στην πράξη εάν τελικά η μπλοκαρισμένη προσπαθήσει να επικοινωνήσει; Τι γίνεται με τα μηνύματα που μας στέλνει και τις κλήσεις;

Κάποιες από τις απαντήσεις βρίσκονται στο βίντεο. Αν ο μπλοκαρισμένος χρήστης προσπαθήσει να μας στείλει μήνυμα, αυτό το μήνυμα δεν θα φανεί σε εκείνον ποτέ ότι παραλήφθηκε.

Τα παραπάνω ισχύουν όταν ο άλλος έχει iPhone και iΜessage. Δοκιμάσαμε να κάνουμε το ίδιο με κινητό με Android. Σε αυτή την περίπτωση εμφανίστηκε ότι το μήνυμα παραδόθηκε αλλά στον παραλήπτη δεν ήρθε ποτέ. Προσοχή! Ούτε όταν ξεμπλοκάραμε τον χρήστη, οπότε σκεφτείτε το πολύ σοβαρά πριν μπλοκάρετε κάποιον.

Στην περίπτωση της κλήσης, σύμφωνα με το βίντεο η κλήση θα συνδεθεί απευθείας με τον τηλεφωνητή (εάν έχουμε) κι εμείς θα μπορούμε να βρούμε και να ακούσουμε το φωνητικό μήνυμα στα μπλοκαρισμένα εισερχόμενα. Διαφορετικά, θα συνδεθεί με το μήνυμα ότι ο συνδρομητής είναι κατειλημμένος.

Δημοφιλή