Έρχεται το επαγγελματικό συνέδριο Athens Investment Summit στις 26 Φεβρουαρίου

Έρχεται το επαγγελματικό συνέδριο Athens Investment Summit στις 26 Φεβρουαρίου
Athens Investment Summit

Με χαρά ανακοινώνουμε ότι η Huffington Post Greece έγινε χορηγός επικοινωνίας του Athens Investment Summit, το οποίο θα διεξαχθεί στις 26 Φεβρουαρίου στο ξενοδοχείο Grande Bretagne.

Το Athens Investment Summit είναι ένα επαγγελματικό συνέδριο σχετικά με το επενδυτικό περιβάλλον, τα ρίσκα και τις ευκαιρίες επενδύσεων στην Ελλάδα, συνοδευόμενο από μια έκθεση επενδυτικών έργων. Παρά τις αρνητικές ειδήσεις και το ασταθές πολιτικό περιβάλλον, οι επενδύσεις στην Ελλάδα στους εξωστρεφείς τομείς όπως ο τουρισμός, η γεωργία, η βιομηχανία επεξεργασίας προϊόντων και η ενέργεια συγκεντρώνουν το διεθνές ενδιαφέρον με όλο και πιο ταχύτατους ρυθμούς. Σε μια από τις πιο απαιτητικούς περιόδους για τη χώρα, το Athens Investment Summit σχεδιάστηκε για να παρέχει μια αντικειμενική, πρακτική εικόνα των οικονομικών εξελίξεων, των επενδυτικών δυνατοτήτων και των πραγματικών εμπειριών κορυφαίων επενδυτών στην Ελλάδα.

Οι αναγνώστες του Huffington Post Greece μπορούν να επωφεληθούν καταβάλλοντας μειωμένο κόστος συμμετοχής, το οποίο ανέρχεται στα € 95 + ΦΠΑ αντί του ποσού των € 150 + ΦΠΑ. Αν σας ενδιαφέρει να το παρακολουθήσετε, παρακαλούμε επικοινωνήστε με τους διοργανωτές για τον κωδικό έκπτωσης. Η πρόσβαση στην έκθεση (14:00-18:00) είναι δωρεάν.

Η εκδήλωση αποτελεί τόπο συνάντησης και δικτύωσης μεταξύ επενδυτών, επενδυτικών εταιρειών, εμπειρογνωμόνων, επιχειρηματιών και χορηγών επενδυτικών έργων σε πρακτικό και αντικειμενικό επίπεδο. Στο συνέδριο θα δώσουν το παρών 200 επαγγελματίες, επενδυτές, λογιστές, δικηγόροι, επιχειρηματικοί σύμβουλοι, ιδιοκτήτες και διευθύνων σύμβουλοι επιχειρήσεων από διάφορους κλάδους και χώρες. Οι ομιλίες θα γίνουν από κορυφαίους επενδυτές στην Ελλάδα, συμπεριλαμβανομένη την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων, την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Ανασυγκρότησης και Ανάπτυξης, το Openfund, την Pharmathen κ.ά.

Χορηγούς και υποστηρικτές του πρώτου Athens Investment Summit περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων την διεθνή δικηγορική εταιρεία Watson Farley & Williams, την DECA Investments, την EDF Energies Nouvelles Hellas, το Ελληνογαλλικό και το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, τον Σύνδεσμο Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΕΒ) και τον εθνικό φορέα επενδύσεων «Enterprise Greece».

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το AIS, μπορείτε να δείτε: