Ντοκιμαντέρ αφηγείται τη ζωή ενός άνδρα που γεννήθηκε χωρίς πέος αλλά κατάφερε να παραμείνει δραστήριος σεξουαλικά

Ντοκιμαντέρ αφηγείται τη ζωή άνδρα που γεννήθηκε χωρίς πέος αλλά κατάφερε να παραμείνει δραστήριος σεξουαλικά

Ένας άνδρα που γεννήθηκε χωρίς πέος υποστηρίζει πως κατάφερε να κάνει σεξ με περισσότερες από 100 γυναίκες χωρίς να χρειαστεί καν να τους αποκαλύψει το πρόβλημα που αντιμετώπιζε.

Ο άνδρας αυτός είναι ο 40χρονος σήμερα, Andrew Wardle από το Manchester η «κατάσταση» του οποίου είναι και το αντικείμενο ωριαίου ντοκιμαντέρ του τηλεοπτικού σταθμού TLC υπό τον τίτλο «Ο άνδρας χωρίς πέος».

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Ο Wardle γεννήθηκε πάσχοντας από μια σπάνια ανατομική ανωμαλία, κατά την οποία η ουροδόχος είχε αναπτυχθεί έξω από το σώμα. Οι ιατροί κατάφεραν να διορθώσουν το πρόβλημα αλλά ο Wardle δεν ανέπτυξε ποτέ πέος.

Στο ντοκιμαντέρ βλέπουμε τον 40χρονο να εξομολογείται την αλήθεια που έκρυβε τόσο καιρό σε πρώτην ερωμένες τους αλλά και στην τωρινή σύντροφό του. Γιατί βλέπετε καμία είχε γνώση του προβλήματος μέχρι που ο ίδιος αποφάσισε να τους αποκαλύψει.

Όπως εξηγεί ο 40χρονος, κατάφερε να κρατήσει την απώλεια πέους κρυφή από τις ερωτικές του συντρόφους αφού είχε γίνει...ειδικός σε άλλες πτυχές της ερωτικής απόλαυσης που δεν απαιτούσαν το ανδρικό μόριο.

«Είχα μάθει καλά το γυναικείο σώμα, ήξερα να διαβάζω το μυαλό τους» λέει ο Wardle και συνεχίζει: «Είχα μεγάλη αυτοπεποίθηση στο κρεβάτι. Για το τι μπορούσα να κάνω όταν με πλησίαζαν. Ολοκλήρωναν και εγώ ήμουν μια χαρά».

Όταν χρειαζόταν να αιτιολογήσει την αποχή από τις πιο κλασικές σεξουαλικές δραστηριότητες, ανέφερε πως έκανε χρήση αμφεταμινών, ecstasy και LSD.

Σε ό,τι αφορά τώρα τη νυν σύντροφό του, την 24χρονη Fedra Fabian από την Ουγγαρία με την οποία έχει σχέση τριών ετών ο Wardle κατάφερε να κρατήσει και από αυτή κρυφή την κατάστασή του. Ωστόσο επέλεξε να της αναφέρει ως δικαιολογία την δήθεν τοποθέτηση ενός μικροτσίπ στο νεφρό του, το οποίο βοηθούσε στην αντιμετώπιση των λοιμώξεων.

Η γυναίκα, έμαθε τελικά την αλήθεια μόνο όταν ο σύντροφός της έδωσε συνέντευξη σε τηλεοπτικό σταθμό. Στο δε ντοκιμαντέρ, εμφανίζονται να συζητούν για το πως- μετά την αποκάλυψη- συζήτησαν το ενδεχόμενο να χωρίσουν. Ο δε 40χρονος ομολόγησε πως είχε κάνει απόπειρα αυτοκτονίας όταν είχε χωρίσει από την προηγούμενη φίλη του: «Αυτοκτονία. Σε ακολουθεί όπου και εάν πας...Είναι σαν μία πόρτα με την επιγραφή “διέξοδος”».

Επίσης, στο ντοκιμαντέρ εμφανίζεται να υποβάλλεται σε διάφορες ιατρικές μεθόδους για να αντιμετωπίσει το πρόβλημά του. Έχει ακόμη μπροστά του δύο χρόνια επώδυνων επεμβάσεων, που βασίζονται στην χρήση μυικού ιστού από το αντιβραχιώνιο προκειμένου να δημιουργηθεί ένα λειτουργικό πέος ενώ η Fedra βρίσκεται στο πλευρό του.