Συγκλονιστική ανταπόκριση: Συγκεντρώθηκαν τα χρήματα για το ταξίδι της Ντένιας στη Βοστόνη. Ποιό το πρόβλημα με την αεροδιακομιδή της

Συγκλονιστική ανταπόκριση: Συγκεντρώθηκαν τα χρήματα για το ταξίδι της Ντένιας στη Βοστόνη
Ντένια Παράσχη - Έκκληση Βοήθειας / facebook

Μέσα σε μόλις λίγες ημέρες, η συγκινητική ανταπόκριση του κόσμου δίνει στην Ντένια τη δυνατότητα να ελπίζει.

Όπως έκανε γνωστό η ίδια η οικογένεια, η 28χρονη Ντένια Παράσχη, που έχει διαγνωστεί με μια σπάνια μορφή καρκίνου, έχει τη δυνατότητα να ταξιδέψει στην Βοστόνη για να αναζητήσει την ακριβή διάγνωση και θεραπεία, αφού τα χρήματα για το πολυδάπανο ταξίδι συγκεντρώθηκε μέσα σε λίγες ημέρες από δωρεές.

Η ανταπόκριση και η αγάπη του κόσμου στο πρόβλημα της Ντένιας ήταν τόσο μεγάλη που συγκεντρώθηκαν εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ σε μόλις τέσσερις ημέρες, γεγονός που την φέρνει πιο κοντά στην πραγματοποίηση του μεγάλου ταξιδιού.

Ο μόνος σκόπελος που έχει μείνει είναι η μεταφορά της εκεί. Όπως είχε γίνει γνωστό, ο πρωθυπουργός είχε δώσει εντολή να διατεθεί μέχρι και το πρωθυπουργικό αεροσκάφος για αυτό τον σκοπό. Όπως όμως μας πληροφόρησε ο αρχισυντάκτης της τοπική εφημερίδα, Ημέρα Ζακύνθου και γνώστης της κατάστασης, Βασίλης Μούτσιος, μιλώντας στη HuffPost Greece, το πρωτόκολλο έχει αλλάξει (για παράδειγμα πρέπει να ταξιδέψει ξαπλωμένη και όχι καθιστή), οπότε το πρωθυπουργικό αεροσκάφος δεν προσφέρεται για μια τέτοια μεταφορά.

Έτσι η οικογένεια πλέον έχει απευθυνθεί σε 4 αεροπορικές εταιρίες, αναμένοντας απάντηση για το ποια μπορεί εξασφαλίσει τους όρους, βάσει πρωτοκόλλου, για την ασφαλή αεροδιακομιδή της Ντένιας στη Βοστόνη και αναμένει απάντηση.

Η οικογένεια της Ντένιας ανήρτησε στην προσωπική σελίδα που είχε δημιουργηθεί για την σωτηρία της κοπέλας ευχαριστήριο μήνυμα, λέγοντας ότι θα ανακοινώσει τις επόμενες ημέρες το ακριβές ποσό που έχει συγκεντρωθεί και παρακαλώντας όσα άλλα χρήματα που έχουν συγκεντρωθεί από εκδηλώσεις και ακόμη δεν έχουν κατατεθεί στον λογαριασμό, να μην κατατεθούν και να δοθούν σε άλλο σκοπό.

«Είμαστε τόσο συγκινημένοι, όσο και έκπληκτοι με την αμεσότατη ανταπόκριση και στήριξή σας. Γι’ αυτό, θέλουμε να είμαστε έντιμοι απέναντι σε όλους εσάς που μας στηρίξατε. Το ποσό που έχετε μέχρι τώρα συγκεντρώσει πιστεύουμε ότι είναι προς το παρόν αρκετό για τη δαπάνη της νοσηλείας της Ντένιας. Γι’ αυτό θα σας παρακαλούσαμε να σταματήσετε να συνεισφέρετε οικονομικά από εδώ και πέρα. Τα έσοδα από τις εκδηλώσεις που έχουν ήδη διοργανωθεί, θα παρακαλούσαμε να δοθούν για κάποιον άλλο καλό σκοπό. Το ακριβές ποσό που έχει συλλεγεί, θα ανακοινωθεί τις προσεχείς ημέρες (λόγω εμβασμάτων από το εξωτερικό), έτσι ώστε να έχετε μια πλήρη εικόνα. Αναμένουμε να διευθετηθούν κάποια διαδικαστικά θέματα και ελπίζουμε ότι καλώς εχόντων των πραγμάτων σύντομα να βρεθούμε στη Βοστόνη. Οι λέξεις ίσως δεν αρκούν για να εκφραστεί η ευγνωμοσύνη μας απέναντι στον καθέναν από εσάς που βοήθησε να κρατηθεί ζωντανή η ελπίδα της Ντένιας.

Σας ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μας.

Η οικογένεια Παράσχη και ο Σπύρος Ζαφειριάδης».

Είμαστε τόσο συγκινημένοι, όσο και έκπληκτοι με την αμεσότατη ανταπόκριση και στήριξή σας. Γι’ αυτό, θέλουμε να είμαστε ...

Posted by Ντένια Παράσχη - Έκκληση Βοήθειας on Thursday, 11 February 2016

Δημοφιλή