Χαμός στο Facebook με «tattoo artist» που εξύβριζε τους ήρωες πεσόντες αξιωματικούς

Χαμός στο Facebook με «tattoo artist» που εξύβριζε τους ήρωες πεσόντες αξιωματικούς
eurokinissi

Χαμός στο Facebook με «tattoo artist» που εξύβριζε τους ήρωες πεσόντες αξιωματικούς – Χιλιάδες καταγγελίες και δικογραφία από ΕΛ.ΑΣ.

Ένας «tattoo artist» είναι ο νεαρός που κατηγορείται ότι μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook αναρτούσε υβριστικά μηνύματα κατά των τριών αξιωματικών το Πολεμικού Ναυτικού που έχασαν τη ζωή τους μετά την πτώση του ελικοπτέρου στη νήσο Κίναρο.

Η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος μετά τις δημοσιεύσεις του δέχθηκε βροχή καταγγελιών από πολίτες με αποτέλεσμα να ξεκινήσει έρευνα, να εντοπιστούν τα ηλεκτρονικά του ίχνη και να σχηματιστεί σε βάρος του δικογραφία για προσβολή μνήμης πεσόντων αξιωματικών. «Όταν γίνεσαι αστυνομικός ή στρατιωτικός υπογράφεις ότι γίνεσαι δολοφόνος», έγραφε, μεταξύ άλλων, ο tattoo artist.

Μετά τις έντονες αντιδράσεις χρηστών του διαδικτύου ο κατηγορούμενος διέγραψε αρχικά τις επίμαχες αναρτήσεις και στη συνέχεια κατέβασε το προφίλ του. Αστυνομική πηγή αναφέρει ότι η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος δέχθηκε περισσότερες από 2.000 καταγγελίες.

Δημοφιλή