Το Empire State Building έχει ένα κρυφό δωμάτιο και είναι πολύ τρομακτικό

Για όποιον έχει επισκεφτεί τη Νέα Υόρκη γνωρίζει ότι τίποτα δεν συγκρίνεται με την θέα από το Empire State Building. Αυτό που είναι ακόμα πιο εντυπωσιακό ή μάλλον τρομακτικό είναι να έχεις αυτήν την θέα και να μην έχεις κανένα προστατευτικό που να σε κρατάει από το να πέσεις στο κενό.

Φωτογραφίες: Gothamist

Η ιστοσελίδα Gothamist πριν από μερικές μέρες κατάφερε να βρεθεί στο μικροσκοπικό ιδιωτικό μπαλκόνι, το οποίο βρίσκεται πάνω από τον τελευταίο όροφο στον οποίο επιτρέπονται οι επισκέψεις, δηλαδή στον 103ο όροφο του Empire State Building.

Φυσικά, λίγοι είναι εκείνοι που έχουν επισκεφτεί τον συγκεκριμένο χώρο, αφού είναι δύσκολο να έχεις πρόσβαση. Αυτό, βέβαια, δεν ισχύει για την Taylor Swift, η οποία έχει φωτογραφηθεί εκεί.

Heads up! Something's happening on @itunesmusic at around 11:59pm EST Monday night.. Available worldwide:) #1989

A photo posted by Taylor Swift (@taylorswift) on

Το δωμάτιο είναι πολύ μικρό και προκειμένου να ανέβει κανείς εκεί πρέπει να περάσει μέσα από μία κρυμμένη πόρτα και να ανέβει μία τρομακτική σκάλα.

Φωτογραφίες: Gothamist

Σίγουρα, το ιδιωτικό αυτό δωμάτιο και μπαλκόνι δεν ενδείκνυται για όσους πάσχουν από υψοφοβία ή ακροφοβία, αφού ένα μόνο μικρό χαμηλό τειχάκι είναι εκείνο που χωρίζει τον οποιονδήποτε από το κενό.

Φωτογραφίες: Gothamist

Το άρθρο αυτό δημοσιεύτηκε αρχικά στην αμερικάνικη έκδοση της HuffPost.