O Paul McCartney δεν είναι αρκετά VIP για τον ράπερ φίλο της Kylie Jenner

O Paul McCartney δεν είναι αρκετά VIP για τον ράπερ φίλο της Kylie Jenner

Ο Πωλ ΜακΚάρτνεϋ βρέθηκε σε αμήχανη θέση μετά την τελετή των βραβείων Grammys, όταν δεν τον άφησαν να μπει σε ένα από τα πάρτι που ακολούθησαν.

Αν και είναι ένας από τους πιο διάσημους ανθρώπους στον πλανήτη, οι πορτιέρηδες δυσκολεύτηκαν να αναγνωρίσουν τον τραγουδιστή των Beatles, καθώς προσπαθούσε να μπει σε ένα πάρτι του ράπερ Tyga στο κλαμπ Argyle στο Λος Άντζελες.

Ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε από το αμερικανικό site TMZ, δείχνει το συμβάν καθώς ο καλλιτέχνης περίμενε στην ουρά μαζί με τον τραγουδιστή Μπεκ και τον ντράμερ των Foo Fighters Τέιλορ Χόκινς.

Καθώς δεν τον αφήνουν να μπει, ο Πωλ κάνει το εξής αστείο: «Πόσο VIP χρειάζεται να γίνουμε; Χρειάζονται ακόμα ένα hit παιδιά!».

Η παρέα έκανε ακόμη μία προσπάθεια να μπει στο κλαμπ αλλά όταν και πάλι τους το απαγόρευσαν, ο Πωλ μπήκε στο αυτοκίνητό του για να συνεχίσει αλλού το βράδυ του.

Αργότερα εντοπίστηκε στο πάρτι του Μαρκ Ρόνσον μαζί με τη γυναίκα του Νάνσυ Σέβελ.

Ο Tyga εξέφρασε μέσω Twitter την αναστάτωση του για το γεγονός ότι δεν άφησαν τον Πωλ ΜακΚάρτνεϋ να μπει στο πάρτι του.

«Γιατί να απέρριπτα τον @PaulMcCartney σταματήστε το. Είναι ένας θρύλος.»

«Δεν ελέγχω την πόρτα. Δεν είχα ιδέα ότι ο ΣΕΡ ΠΟΛ ήταν εκεί. Απλά τραγούδησα και έφυγα.»

Ένας αντιπρόσωπος του κλαμπ Argyle δήλωσε ότι ο τραγουδιστής δεν «έφαγε πόρτα» και ισχυρίστηκε ότι έγινε απλώς ένα «μπέρδεμα».

Είπε στο TMZ ότι ο Πωλ προσπάθησε να μπει νομίζοντας πως είναι στο πάρτι του Μαρκ Ρόνσον, και μόλις κατάλαβε ότι έκανε λάθος, έφυγε.

Διαβεβαίωσε επίσης ότι θα άφηναν τον Πολ να μπει εάν το ήθελε.