Κατατέθηκαν οι φάκελοι για τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024

Κατατέθηκαν οι φάκελοι για τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024
sport24

Mπορεί ακόμα να μην έχουμε φτάσει στους Ολυμπιακούς αγώνες του Ρίο που θα διεξαχθούν το επόμενο καλοκαίρι όμως ήδη έχει φουντώσει η κουβέντα σχετικά με τις υποψήφιες πόλεις για τους αγώνες του 2024.

Οι τέσσερις υποψήφιες πόλεις κατέθεσαν τους φακέλους του όπως ανακοίνωσε ο Τόμας Μπαχ.

Παρίσι, Λος Άντζελες, Βουδαπέστη και Ρώμη είναι οι μονομάχοι που ανακοινώθηκαν με κάθε επισημότητα από τον πρόεδρο της ΔΟΕ. «Είναι εντυπωσιακό το πως έχουν προσθέσει το πρότζεκτ των Ολυμπιακών αγώνων μέσα στο μακροπρόθεσμο σχέδιο για την αναβάθμιση των πόλεων τους. Ξεκινώντας από διαφορετική αφετηρία κάθε ένας από τους τέσσερις φακέλους έχει επικεντρωθεί στην αναβάθμιση, την κληρονομιά και τη χρησιμότητα των εγκαταστάσεων μετά το τέλος των Ολυμπιακών Αγώνων.

Είμαστε χαρούμενοι που έχουμε τέσσερις δυνατές υποψηφιότητες και περιμένουμε να έχουμε ένα δυνατό διαγωνισμό» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Τόμας Μπαχ.

Παράλληλα, την Τρίτη 16/2 η οργανωτική επιτροπή για τους αγώνες του Λος Άντζελες παρουσίασε το σήμα των αγώνων το οποίο μπορείτε να δείτε ακριβώς από κάτω.

Κάτι ανάλογο έκανε και η οργανωτική επιτροπή του Παρισιού με τον πρωτότυπο τρόπο που θα δείτε στην φωτογραφία που ακολουθεί.

Υπενθυμίζουμε ότι η τελική επιλογή της πόλης που θα φιλοξενήσει τους Ολυμπιακούς Αγώνες θα γίνει το 2017 στο Περού.

Πηγή sport24.gr

Δημοφιλή