Δεν γίνεται δεκτή η συγνώμη του Λαζόπουλου από τα ΑμεΑ

Δεν γίνεται δεκτή η συγνώμη του Λαζόπουλου από τα ΑμεΑ
Eurokinissi

Δεν δέχεται δεκτή η συγνώμη του Λάκη Λαζόπουλουαπό την Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία, δήλωσε ο πρόεδρος της Συνομοσπονδίας κ. Ιωάννης Βαρδακαστάνης, μιλώντας το πρωί της Πέμπτης στον ΣΚΑΙ.

Ο κ. Βαρδακαστάνης αιτιολογεί την απόφασή του λέγοντας πως εάν διαβάσει κανείς προσεκτικά την επιστολή- απάντηση του ηθοποιού θα δει πως σε αυτή θέτει δύο ζητήματα απαράδεκτα.

Στο πρώτο, όπως τονίζει, αναφέρεται στους αναπήρους σαν να τους έχει κάνει χάρη («η υποδοχή μου προς τους ανθρώπους αυτούς, τόσο στις εκπομπές μου όσο και σε θέατρα που εργάστηκα, είναι γνωστή σίγουρα και σε εσάς»). Ο κ. Βαρδακαστάνης επισήμανε ότι «δεν μας έκανε χάρη, η κοινωνία έχει πλουραλισμό».

Το δεύτερο, και το μεγάλο του λάθος, όπως υπογραμμίζει ο πρόεδρος της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία είναι ότι ο κ. Λαζόπουλος επιμένει να αιτιολογεί τις πολιτικές του Σόιμπλε με βάση την αναπηρία του.

«Αυτό είναι αδιανόητο, σας μιλάω ως ένας άνθρωπος που έχει δώσει αγώνες με τους συναγωνιστές μου για το θέματα αυτά... Ως ανάπηρος πρέπει να υπερασπιστώ τα δικαιώματα Σόιμπλε παρότι διαφωνώ με τις πολιτικές του» είπε και πρόσθεσε πως η Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία δεν προτίθεται να δώσει συνέχεια στο θέμα και δεν θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη.

Δημοφιλή