Τι γράφει η έκθεση της Τροχαίας για το δυστύχημα Παντελίδη

Τι γράφει η έκθεση της Τροχαίας για το δυστύχημα Παντελίδη
SOOC

Οι μεταλλικές λαμαρίνες στις οποίες προσέκρουσε το τζιπ του Παντελή Παντελίδη φαίνεται ότι επέφεραν τα θανάσιμα τραύματα στον γνωστό τραγουδιστή.

Η έκθεση της Τροχαίας αναφέρει για το δυστύχημα: «Στις 8.10 στη γέφυρα εξόδου από το πρώην ανατολικό αερολιμένα κινούνταν όχημα μάρκας Mercedes με κατεύθυνση προς τη λεωφόρο Βουλιαγμένης. Ο 33χρονος οδηγός Παντελής Παντελίδης κινούνταν στο ρεύμα προς την έξοδο για Αθήνα όταν το όχημα εξετράπη δεξιάς της πορείας του, προσέκρουσε σε τσιμεντένιο στηθαίο (ύψους περίπου 40 εκατοστών) και στη συνέχεια σε μεταλλικά κάγκελα με αποτέλεσμα να ανατραπεί το όχημα».

Ο Παντελής Παντελίδης απεγκλωβίστηκε από τους άνδρες της Πυροσβεστικής μία ώρα μετά το δυστύχημα και μεταφέρθηκε στο Ασκληπιείο Βούλας. Εκεί πρώτος τον αναγνώρισε ο ιδιοκτήτης του νυχτερινού κέντρου στο οποίο θα έκανε πρεμιέρα και στη συνέχεια τα συγγενικά του πρόσωπα.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι οι δύο κοπέλες που επέβαιναν μαζί του στο αυτοκίνητο είχαν καταναλώσει ποσότητα αλκοόλ. Και οι δύο, ηλικίας 21 και 30 ετών, νοσηλεύονται στο νοσοκομείο. Η 30χρονη φέρει σοβαρά κατάγματα και υποβάλλεται σε χειρουργική επέμβαση. Πιο ελαφρά τραυματίστηκε η 21χρονη.

Δημοφιλή