Της έδειξε πώς θα είναι οι δυο τους σε 70 χρόνια και εκείνη τον παντρεύτηκε

Της έδειξε πώς θα είναι οι δυο τους σε 70 χρόνια και εκείνη τον παντρεύτηκε

Υπάρχουν πολλές προτάσεις γάμου που έχουν χαρακτηριστεί «η καλύτερη που έχουμε δει ποτέ» και αδιαμφισβήτητα πολλές από αυτές είναι όντως καταπληκτικές.

Καμία όμως από όσες έχουμε δει μέχρι τώρα -και το εννοούμε, καμία- δεν μπορεί να συγκριθεί με την πρόταση γάμου του Nick στην Natalie.

Ο Ben Zurawski, γνωστός και ως The Flippist, δημιούργησε ένα μικρό βιβλιαράκι για το ζευγάρι από τη Βόρεια Καρολίνα, αλλά όχι ένα απλό βιβλιαράκι. Κάθε σελίδα περιέχει και ένα σκίτσο του ζευγαριού, ξεκινώντας όμως από όταν οι δυο τους θα είναι γερασμένοι και με λευκά μαλλιά και πηγαίνοντας προς τα πίσω. Έτσι, ξεφυλλίζοντας το βιβλίο βλέπουμε το ζευγάρι να παίζει με τα παιδιά του, να τα μεγαλώνει, τη γέννα τους και, στο τέλος, βλέπουμε την πρόταση γάμου του Nick στη Natalie που αποτέλεσε την αρχή της οικογένειάς τους.

«Κανόνισα να κάνω την πρόταση γάμου στο Σαν Φρανσίσκο και επικοινώνησα με τον The Flippist για να με βοηθήσει να πω με εικόνες ό,τι δεν μπορούσα να πω με λέξεις, το οποίο μοιάζει τόσο απλό τώρα: “Θέλω να γεράσω μαζί σου”», είπε ο Nick στη Huffington Post US.

Μετά από ένα όμορφο δείπνο, ο Nick έκανε την μεγάλη ερώτηση στη Natalie δίπλα στην Bay Bridge, τον Μάρτιο του 2015. Δε χρειάζεται να πούμε πως το βιβλιαράκι που έφτιαξε για την περίσταση είχε τεράστια επιτυχία.

Ο Nick και η Natalie

Η αρχική ιδέα για το βιβλιαράκι με την αντίστροφη ιστορία του ζευγαριού ήταν του Nick, και όταν την παρουσίασε στον Ben ο καλλιτέχνης ενθουσιάστηκε. Μεσολάβησαν αρκετές εβδομάδες με ανταλλαγές email και πολλά προσχέδια, μέχρι οι δυο τους να καταλήξουν στο τελικό αποτέλεσμα που βλέπετε στις φωτογραφίες.

«Το να βρω τον τρόπο να ζωγραφίσω το ζευγάρι ως ηλικιωμένους ήταν μια νέα πρόκληση για μένα», είπε ο καλλιτέχνης στη HuffPost. «Σίγουρα έβγαλα μερικά νέα εγκεφαλικά κύτταρα προσπαθώντας να δω πώς θα απεικόνιζα την αντίστροφη γήρανση των παιδιών».

Ο Nick του έστειλε φωτογραφίες από τον μπαμπά του και την μαμά της Natalie για να δώσει μια γενική ιδέα στον Ben ως προς το πώς μπορεί να δείχνουν όταν μεγαλώσουν.

Μπορείτε να δείτε όλη τη δουλειά του The Flippist στο επίσημο site του.