Ένα ηχητικό απόσπασμα αποδεικνύει πως ο Kanye West ίσως να το έχει χάσει τελείως

Ένα ηχητικό απόσπασμα αποδεικνύει πως ο Kanye West ίσως να το έχει χάσει τελείως
SATURDAY NIGHT LIVE -- 'Melissa McCarthy' Episode 1696 -- Pictured: Musical guest Kanye West performs on February 13, 2016 -- (Photo by: Dana Edelson/NBC/NBCU Photo Bank via Getty Images)
NBC via Getty Images
SATURDAY NIGHT LIVE -- 'Melissa McCarthy' Episode 1696 -- Pictured: Musical guest Kanye West performs on February 13, 2016 -- (Photo by: Dana Edelson/NBC/NBCU Photo Bank via Getty Images)

Οι τελευταίες εβδομάδες είναι αρκετά δύσκολες για τον Kanye West. Για την υστεροφημία του, για το έργο του, για τους οικείους του, για τους συνεργάτες του, για τους φαν του, γενικά δύσκολα τα πράγματα.

Γιατί, αν βάλουμε για λίγο στην άκρη τον «καλλιτέχνη Kanye West», ο «άνθρωπος Kanye West» φαίνεται πως έχει αρχίσει κάπως να χάνει τα λογικά του.

Μία οι δηλώσεις του για τον Bill Cosby, μία η αναζωπύρωση της έχθρας με την Taylor Swift χωρίς λόγο και αιτία, μία το δήθεν τεράστιο χρέος που λέει πως έχει, μία τα παρακάλια του στο Twitter για να μπούμε στο Tidal και να αγοράσουμε το νέο του άλμπουμ, «The Life of Pablo», για την ακρίβεια όλα τα παράλογα, ακατανόητα tweets που ποστάρει σε ρυθμούς πολυβόλου τελευταία, ο West έχει γίνει το κινούμενο ανέκδοτο των τελευταίων ημερών. Και είναι πραγματικά κρίμα αν σκεφτούμε το πόσο σπουδαίος είναι ως καλλιτέχνης -γιατί είναι.

Το Σάββατο που μας πέρασε ο West ήταν ο μουσικός καλεσμένος του Saturday Night Live. Σήμερα, η Page Six της New York Post ισχυρίστηκε πως έχει στην κατοχή της ένα ηχητικό απόσπασμα από τα παρασκήνια του SNL εκείνης της βραδιάς, στο οποίο ακούγεται ο Kanye West να παθαίνει, ουσιαστικά, παράκρουση επειδή του άλλαξαν το σκηνικό λίγο πριν το live.

Ακούστε το εδώ:

«Κοίτα αυτά τα σκ@τ@, μου διέλυσαν το γ@μημένο το σκηνικό μου χωρίς να με ρωτήσουν», ακούγεται να λέει ο West στο απόσπασμα. «Είμαι χάλια... Αν (είναι να) το κάνω (αυτό το πράγμα σωστά, τότε) πρέπει να σπάσουμε το γ@μημένο το ίντερνετ. Αυτό και τον ψεύτικο κ..λο της Taylor Swift».

Έπειτα ξεκινά να λέει για το πώς ασκεί κατά 50% περισσότερη επιρροή στον κόσμο από θρύλους όπως ο Stanley Kubrick, ο Picasso, ο Απόστολος Παύλος και ο Escobar. «Είναι τρελοί οι γ@μημένοι; Περισσότερο (σημαντικός) από τον Stanley Kubrick, τον Picasso, τον Απόστολο Παύλο, το γ@μημένο τον Picasso και τον Escobar κατά 50%. (Έχω) κατά 50% περισσότερη επιρροή από οποιοδήποτε άλλο ανθρώπινο πλάσμα. Μην τα βάζετε μαζί μου. Μην τα βάζετε μαζί μου. Μην τα βάζετε μαζί μου. (Έχω περισσότερη επιρροή) κατά 50% από οποιονδήποτε νεκρό ή ζωντανό, κατά 50% για τα υπόλοιπα 1000 χρόνια. Και από τον Stanley Kubrick, ναι», ακούγεται να λέει ο West σαν να παραμιλά.

Λέγεται πως ο παραγωγός της εκπομπής Lorne Michaels και η σύζυγος του West, Kim Kardashian-West, χρειάστηκε να τον ηρεμήσουν και να τον πείσουν να εκτελέσει κανονικά το live, καθώς ο ίδιος απειλούσε πως θα τους άφηνε στα κρύα του λουτρού.

Η Page Six γράφει πως «Λίγο πριν βγει ζωντανά στην τηλεόραση, του διέλυσαν τα σκηνικά. Όπως κάθε καλλιτέχνης, είναι τελειομανής και ήθελε η εμφάνισή του να γίνει σωστά. Φυσικά και αναστατώθηκε».