Κτηνίατρος συγκινεί: Μπαίνει καθημερινά στο κλουβί και τρώει με ένα εγκαταλελειμμένο πίτμπουλ

Κτηνίατρος μπαίνει καθημερινά στο κλουβί και τρώει με ένα εγκαταλελειμμένο πίτμπουλ
Facebook

Το γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο με έναν κτηνίατρο που έχει μπει σε κλουβί μαζί με ένα σκύλο προκειμένου να φάνε μαζί.

Ο λόγος για τον Αndy Mathis από το Elberton της Georgia, ο οποίος μια μέρα λίγο πριν φύγει από το κτηνιατρείο έλαβε ένα τηλεφώνημα από μια γυναίκα που ανέφερε πως βρήκε ένα πεινασμένο σκύλο σε ένα βρώμικο επαρχιακό δρόμο.

Πρόκειται για ένα θηλυκό γκρι Πιτ Μπουλ που ακούει στο όνομα Graycie το οποίο ήταν σε άθλια κατάσταση. Έπασχε φριχτή κολπική πρόπτωση, ήταν αναιμικό και είχε υποθερμία.

Ο Mathis δεν ήταν σίγουρος αν θα τα κατάφερνε και έτσι στράφηκε προς τους συναδέλφους του και λάτρεις των ζώων μέσω Facebook για βοήθεια και υποστήριξη. "Λοιπόν, είχα 2 επιλογές. Να την βάλω να κοιμηθεί ή να τη σώσω. Οπότε ρώτησα το σύμπαν… επίσης γνωστό και ως Facebook… και το σύμπαν είπε : Δοκίμασε!. Επιπλέον το σύμπαν την ονόμασε καθώς όπως είπαν μισούν τη σκέψη πως ένα ζώο θα σταλεί στη γέφυρα του ουράνιου τόξου ή θα φύγει από τη ζωή χωρίς όνομα και έτσι τη βάφτισαν Graycie Clair, με Y για το γκρι της χρώμα" έγραψε στο Facebook ο γιατρός Mathis.

Στο βίντεο βλέπουμε τον κτηνίατρο να παίρνει τον καφέ του, το μπολ με τα δημητριακά του και το μπολ με την τροφή της Graycie και να μπαίνει στο κλουβί της, για να τη βοηθήσει να ξεπεράσει τον φόβο της και να αρχίζει να τρώει κανονικά.

When you have no pancakes for breakfast. . . .Δημοσιεύτηκε από Granite Hills Animal Care στις Σάββατο, 13 Φεβρουαρίου 2016

Δημοφιλή