Νέα παράταση παραστάσεων για την «Ασκητική» στο Θέατρο Τζένη Καρέζη

Νέα παράταση παραστάσεων για την «Ασκητική» στο Θέατρο Τζένη Καρέζη
askitiki

Μετά την μεγάλη ανταπόκριση και επιθυμία πολλών θεατών, ο πολιτιστικός οργανισμός Sound & Picture Theatre Production παρατείνει τις παραστάσεις για την ΑΣΚΗΤΙΚΗ.

Η επιτυχημένη θεατρική παράσταση, συνεχίζει την πορεία της, σε σκηνοθεσία Πάνου Αγγελόπουλου και μουσική του Δημήτρη Παπαδημητρίου.

Να σημειωθεί ότι ισχύουν ίδιες ημέρες και ώρες παραστάσεων και μόνο για ΤΩΡΑ προσφορά προπώλησης: Κάθε Παρασκευή 12 ευρώ.

«Ας ενωθούμε, ας πιαστούμε σφιχτά, ας σμίξουμε τις καρδιές μας, ας δημιουργήσουμε έναν εγκέφαλο και μιαν καρδιά στη Γης, ας δώσουμε ένα νόημα ανθρώπινο στον υπερανθρώπινον αγώνα!» Ν.ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗΣ.

Το έργο του Νίκου Καζαντζάκη έχει σημειώσει ευρεία διάδοση, έχει βρει βαθιά απήχηση στις ψυχές των ανθρώπων από διάφορες εθνικότητες και ανόμοιες πολιτικές και θρησκευτικές πεποιθήσεις. Επιβλήθηκε και καταξιώθηκε στα χρόνια μας, απέκτησε παγκόσμια φήμη και κέρδισε να παραμείνει κλασικό στη ροή των αιώνων.

Η δραματοποίηση φιλοσοφικών έργων, θέτουν μόνο μεγάλα ερωτήματα και δίνουν ερεθίσματα στους θεατές, να διεισδύσουν πιο βαθειά και πιο αληθινά στο κείμενο. Μέσα από αυτό το φιλοσοφικό έργο, εκείνο που αναζητάς ,είναι το φως και μέσα από την αναζήτηση αυτή βρίσκεις με ελεύθερη βούληση, το βασικό σου στόχο, την απόλυτη ελευθερία.

Πάνος Αγγελόπουλος -σκηνοθέτης.

Δημοφιλή