Πογέτ: "Σκοπός μου είναι να επιστρέψω στην Premier League"

Πογέτ: "Σκοπός μου είναι να επιστρέψω στην Premier League"
Contra.gr

Το "Sky Sports" έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο μέρος της συνέντευξης του Γκουστάβο Πογέτ, με τον Ουρουγουανό τεχνικό να μιλάει για την απόφαση να αποδεχθεί την πρόταση της ΑΕΚ. Παράλληλα, εκφράζει την επιθυμία του να επιστρέψει στην Premier League, ενώ αναλύει τους λόγους που απέτυχε τη δεύτερη χρονιά του στη Σάντερλαντ.

Αναλυτικά:

Για την απόφαση να φύγει από την Αγγλία: "Ήθελα να βγω από την Αγγλία. Για πολλά χρόνια ήμουν συγκεντρωμένος σε όσα γίνονταν εκεί και ήθελα να ανοίξω τους ορίζοντές μου για να δω αν κάποια πράγματα για τα οποία είμαστε πεπεισμένοι στην Αγγλία μπορούν να λειτουργήσουν σε ένα διαφορετικό περιβάλλον και σε μια άλλη νοοτροπία, πιο ευρωπαϊκή. Μέχρι τώρα μπορώ να πω πως λειτουργούν".

Για την ΑΕΚ: "Έχω αφοσιωθεί σε μια ομάδα που μου δίνει την ευκαιρία να κατακτήσω πράγματα, αλλά έχω μικρή χρονική δέσμευση. Το συμβόλαιό μου λήγει τον Ιούνιο", τόνισε και πρόσθεσε: "Το μέλλον είναι ανοιχτό, κανείς δεν ξέρει πού θα είμαι του χρόνου. Κάνω κάποια πράγματα με το σκεπτικό πως ίσως είμαι εδώ ξανά, αλλά την ίδια στιγμή σκοπός μου είναι να επιστρέψω στην Premier League. Δεν υπάρχει αμφιβολία γι’ αυτό".

Τέλος, αναφορικά με την απόλυσή του από τη Σάντερλαντ, είπε: "Είμαι ρεαλιστής και ξέρω το ρίσκο που υπάρχει για τους προπονητές και πώς λειτουργούν τα πράγματα. Το μόνο πράγμα από το οποίο απογοητεύτηκα από τον εαυτό μου, ήταν πως τη δεύτερη χρονιά δεν κατάφερα να κάνω την ομάδα να παίζει όπως ήθελα".

Δείτε ΕΔΩ σε VIDEO τη συέντευξη.

Δημοφιλή