Πρώτες φωτογραφίες και βίντεο της Νέας Λυρικής Σκηνής και της Νέας Εθνικής Βιβλιοθήκης

Πρώτες φωτογραφίες και βίντεο της Νέας Λυρικής Σκηνής και της Νέας Εθνικής Βιβλιοθήκης

H Νέα Λυρική Σκηνή, η Νέα Εθνική Βιβλιοθήκη και η κατασκευή όλου του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) περνάει πια στην πιο καθοριστική της φάση: αυτή της παράδοσης του στο Ελληνικό Δημόσιο.

Σήμερα πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά εντός του εργοταξίου, η 61η συνεδρίαση της Ειδικής Συμβουλευτικής Επιτροπής του Ελληνικού Δημοσίου (Ε.Σ.Ε.Ε.Δ.) με το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος για το ΚΠΙΣΝ, η οποία έχει ως στόχο την έγκαιρη προετοιμασία και συνεργασία όλων των εμπλεκόμενων μερών, προκειμένου να διασφαλιστεί η βέλτιστη μελλοντική λειτουργία του έργου.

«Το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) βρίσκεται πια στην τελική του ευθεία και, μέσα στους επόμενους μήνες, θα είμαστε σε θέση να το παραδώσουμε στον τελικό του ιδιοκτήτη, την ελληνική κοινωνία, η οποία είμαστε βέβαιοι πως θα το αγκαλιάσει

και θα το φροντίσει», δήλωσε ο Ανδρέας Δρακόπουλος, Πρόεδρος του Ιδρύματος.

Η συνεδρίαση έλαβε χώρα στην Εναλλακτική Σκηνή εντός των νέων κτιριακών εγκαταστάσεων της Εθνικής Λυρικής Σκηνής (ΕΛΣ), η οποία χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά. Παράλληλα όμως οι δημοσιογράφοι ξεναγήθηκαν για πρώτη φορά στους χώρους του ιδρύματος.

Εθνικής Βιβλιοθήκη/Λυρική Σκηνή

Δημοφιλή