5 πράγματα που πρέπει να κάνετε πριν μπείτε σε ένα αεροπλάνο

5 πράγματα που πρέπει να κάνετε πριν μπείτε σε ένα αεροπλάνο
Pilin_Petunyia

Είτε πρόκειται για μικρό ταξίδι είτε για υπερατλαντικό, υπάρχουν κάποια πράγματα που πρέπει να κάνετε πριν για να είναι πιο άνετο το ταξίδι σας. Ιδού 5 συμβουλές από το Business Insider.

1. Ντυθείτε κατάλληλα

Επιλέξτε ρούχα άνετα και ανάλογα του ταξιδιού. Κάποιες φορές μέσα στα αεροπλάνα μπορεί να κάνει λίγο ψύχρα, οπότε καλό είναι να φορέσετε ανάλαφρα ρούχα και να έχετε στην χειραποσκευή σας ένα πανωφόρι. Καλό είναι επίσης να αποφύγετε τις ζώνες και τα πολλά αξεσουάρ που μπορεί να σας καθυστερήσουν στον έλεγχο πριν μπείτε στο αεροπλάνο. Εάν επίσης προσγειώνεστε σε ένα προορισμό με διαφορετικό κλίμα, καλό είναι να έχετε έτοιμη και μια ακόμη αλλαξιά ρούχα.

2. Πάρτε μαζί σας είδη υγιεινής και πρώτης ανάγκης

Ένα νεσεσέρ με βασικά προϊόντα υγιεινής όπως οδοντόκρεμα, οδοντόβουρτσας, βούρτσα ή ακόμη και μαντιλάκια καθαρισμού προσώπου, είναι ότι καλύτερο. Ένα φρεσκάρισμα μετά την πτήση θα σας κάνει να νιώσετε πολύ καλά.

3. Πιείτε υγρά

Πιείτε πολύ νερό πριν και κατά τη διάρκεια της πτήσης. Η ατμόσφαιρα μέσα στην καμπίνα μπορεί να επηρεάσει τα επίπεδα των υγρών στον οργανισμό σας και το δέρμα σας και να σας αφυδατώσει. Μπορείτε να έχετε στη χειραποσκευή σου ένα άδειο μπουκάλι και να το γεμίσετε μετά τον έλεγχο.

4. Αποφύγετε το αλκοόλ

Ναι, το αλκοόλ κατά τη διάρκεια της πτήσης μπορεί να είναι ένας πειρασμός, αλλά καλύτερε να περιορίσετε την κατανάλωσή αλκοόλ κατά τη διάρκεια της πτήσης. Το αλκοόλ θα σας αφυδατώσει κάνοντας τον οργανισμό πιο ευάλωτο σε αδιαθεσία. Δοκιμάστε ένα αφέψημα - βοηθά στην ενυδάτωση και στη χαλάρωση.

5. Έχετε μαζί σας κάποιο σνακ

Ακόμη και εάν πρόκειται για μικρή πτήση καλό είναι να έχετε μαζί σας κάποιο σνακ, ειδικά εάν ταξιδεύετε με αεροπορική εταιρεία που δεν προσφέρει φαγητό. Οι καλύτερες επιλογές είναι καρύδια, σταφίδες ή σοκολάτα. Αποφεύγουμε τα τυριά με έντονη μυρωδιά ή τα καπνιστά ψάρια, αφού η μυρωδιές μπορεί να ενοχλήσουν τους γύρω μας. Αποφύγετε επίσης τα φρούτα και τα λαχανικά, καθώς πολλές εταιρείες δεν τα επιτρέπουν.