Σκότωσε κατά λάθος την ερωμένη του με ένα αγγούρι που χρησιμοποιούσαν ως ερωτικό παιχνίδι

Σκότωσε κατά λάθος την ερωμένη του με ένα αγγούρι που χρησιμοποιούσαν ως ερωτικό παιχνίδι
(GERMANY OUT) cucumer (Photo by Wodicka/ullstein bild via Getty Images)
(GERMANY OUT) cucumer (Photo by Wodicka/ullstein bild via Getty Images)
ullstein bild via Getty Images

Ποινή φυλάκισης έως και πέντε ετών αντιμετωπίζει ο 46χρονος Γερμανός πωλητής Oliver Dietmann ο οποίος σκότωσε κατά λάθος την ερωμένη του προκαλώντας της ασφυξία με ένα αγγούρι που χρησιμοποιούσαν μαζί ως σεξουαλικό βοήθημα.

Σύμφωνα με την Daily Mail, o 46χρονος και η ερωμένη του, Rica Varna, γνωρίστηκαν το 2004 ωστόσο διατηρούσαν ερωτικό δεσμό από το 2009.

Όπως κατέθεσε στο δικαστήριο Mannheim ο 46χρονος, το ζευγάρι χρησιμοποιούσε συχνά λαχανικά ως ερωτικά παιχνίδια κατά τη διάρκεια των ερωτικών τους επαφών, ωστόσο στις 19 Ιουλίου του 2014 οι πειραματισμοί τους στο σεξ είχαν τραγική κατάληξη.

Μαζί με την επίσης 46 ετών ερωμένη του, το μοιραίο βράδυ είχαν καταναλώσει τέσσερα μπουκάλια κρασί και αρκετά σφηνάκια.

Στη συνέχεια έκανα παθιασμένο έρωτα χρησιμοποιώντας ένα αγγούρι ως ερωτικό βοήθημα. Στο αποκορύφωμα της ερωτικής πράξης έβαλε το αγγούρι στο στόμα της γυναίκας, όμως ξαφνικά παρατήρησε πως έβγαινε καπνός από την κουζίνα και συνειδητοποίησε ότι είχε ξεχάσει ένα κομμάτι κρέας στον φούρνο, το οποίο ετοίμαζε για τον σκύλο του.

«Έτρεξα στην κουζίνα, τάισα τον σκύλο μου και μετά βγήκα στο μπαλκόνι να κάνω ένα τσιγάρο», είπε στο δικαστήριο ο 46χρονος και πρόσθεσε «Προσπάθησα να βγάλω τα κομμάτια του αγγουριού από το στόμα της, όμως είχαν πολτοποιηθεί και δεν μπορούσα να τα βγάλω τελείως από τον λαιμό της».

Όπως έδειξε η νεκροψία, τα κομμάτια του αγγουριού είχαν σφηνωθεί στον λαιμό της άτυχης γυναίκας τα λίγα λεπτά που έμεινε μόνη της, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να αναπνεύσει και να πέσει σε κώμα. Λίγες ώρες αργότερα, η 46χρονη εξέπνευσε στο νοσοκομείο.

Ο 46χρονος κατηγορείται για ανθρωποκτονία από αμέλεια. Η ετυμηγορία της δίκης αναμένεται την Παρασκευή.