Μπορεί να γεννηθεί η ελπίδα μέσα από την τραγωδία και αυτές οι φωτογραφίες το αποδεικνύουν

Μπορεί να γεννηθεί η ελπίδα μέσα από την τραγωδία και αυτές οι φωτογραφίες το αποδεικνύουν

Οι νεόνυμφοι Newlyweds Ibrahim και Hauna John από τη Νιγηρία αγκαλιάζονται στον καταυλισμό προσφύγων στο Minawao του Καμερούν αμέσως μετά το γάμο τους τον Απρίλιο του 2015.

Όταν ο Ibrahim και η Hauna John παντρεύτηκαν τον Απρίλιο σε στρατόπεδο συγκέντρωσης προσφύγων στο Καμερούν ήταν μια ευτυχής κατάληξη ενός οδυνηρού ταξιδιού.

Οι δύο τους είχαν προγραμματίσει να παντρευτούν στη πόλη τους στη βορειοανατολική Νιγηρία, αλλά όταν οι μαχητές της Boko Haram επιτέθηκαν στην περιοχή τους έπρεπε να την εγκαταλείψουν.

"Δεν ήταν εύκολο για εμένα να φύγω μακριά από κάποιον που αγαπώ" είπε ο Ibrahim σύμφωνα με την UNICEF. Το ζευγάρι μοιράστηκε μαζί μας την ιστορία του μέσα από μια σειρά φωτογραφιών που έχει σκοπό να δείξει τις στιγμές της ελπίδας και της χαράς.

Προσφυγές από το Σουδάν, την Ουγκάντα και παιδιά από την Συρία σε καταυλισμό της Ιορδανίας φωτογραφήθηκαν με σκοπό να δούμε την αξιοσημείωτη ανθεκτικότητα των ανθρώπων. Σύμφωνα με την Ύπατη Αρμοστεία των Ηνωμένων Εθνών πέρσι 60 εκατομμύρια άνθρωποι εκτοπίστηκαν με τη βία.

Δείτε πιο κάτω και άλλες φωτογραφίες της σειράς από τη UNICEF

These Beautiful Photos Show That It’s Possible To Find Hope In Tragedy

*Το άρθρο αυτό έχει μεταφραστεί από την Αμερικανική έκδοση της Huffington Post.

Δημοφιλή