9 ιδέες για το γαμήλιο πάρτι σας που ίσως δεν είχατε σκεφτεί αλλά αξίζει να δοκιμάσετε

9 ιδέες για το γαμήλιο πάρτι σας που ίσως δεν είχατε σκεφτεί αλλά αξίζει να δοκιμάσετε

Οι τάσεις έρχονται και φεύγουν, αλλά μία είναι αυτή που παραμένει κλασική αξία. Αυτή του να κάνεις «αυτό που θέλεις εσύ». Γιατί, ό,τι ιδέα και αν έχει κάποιος για τον γάμο, σε μία συμφωνούν όλοι: αν είναι να το κάνεις, ας το κάνεις όπως εσύ και το άλλο σου μισό επιθυμείτε.

Επειδή λοιπόν όλοι μας έχουμε πάει σε αρκετούς γάμους και έχουμε δει πολλά, αλλά ωραία και άλλα όχι και τόσο, έχουμε καταλήξει στο τι μας αρέσει και τι όχι. Στην περίπτωση όμως που σχεδιάζετε αυτό το «μεγάλο βήμα» και έχετε ανάγκη από έμπνευση, εμείς είμαστε εδώ για σας.

Ιδού 9 ιδέες που ίσως να μην είχατε σκεφτεί και πιστεύουμε πως αξίζει να δοκιμάσετε:

1. Λουλούδια «του αγρού»

Ας αρχίσουμε με το δεδομένο ότι τα λουλούδια είναι απαραίτητα στη διακόσμηση. Δεν χρειάζεται όμως να είναι οπωσδήποτε άσπρα ή ταιριασμένα στην εντέλεια. Τολμήστε κάτι πιο «αυθόρμητο» και πολύχρωμο.

2. Aνθισμένη τούρτα

Εάν δεν σας αρέσουν οι υπερβολικά φορτωμένες γαμήλιες τούρτες (και καλά κάνετε), επιλέξτε κάτι διαφορετικό. Μία όμορφη και απλή τούρτα που θα έχει επάνω της αληθινά λουλούδια. Καλόγουστο, εντυπωσιακό και σίγουρα διαφορετικό!

3. «Ανεπίσημα» πιάτα

Όταν μιλάμε για φαγητό, πολλές φορές οι απλές και «συνηθισμένες» επιλογές είναι συνήθως και οι καλύτερες. Όσο και εάν θέλετε να εντυπωσιάσετε τους καλεσμένους σας, να θυμάστε πως πάνω από όλα τους ενδιαφέρουν τα πιάτα να είναι νόστιμα. Μπορείτε λοιπόν να μεταμφιέσετε κάτι «ταπεινό» σε κάτι περισσότερο ενδιαφέρον για το μάτι.

4. Και οι εξωτικές κουζίνες έχουν ψυχή

Εάν σας αρέσει το μεξικάνικο ή το ινδικό, γιατί να μην προσφέρετε και τέτοιες επιλογές στους καλεσμένους σας;

5. Τυπώστε το μενού

Είναι μια ωραία ιδέα που σίγουρα λίγοι καλεσμένοι θα έχουν ξαναδεί σε γάμο. Δεν χρειάζεται να είναι κάτι υπερβολικά περίπλοκο, η απλότητα πάντα κερδίζει.

6. Ό,τι λάμπει είναι χρυσός

Οι μεταλλικές λεπτομέρειες τα τελευταία χρόνια κερδίζουν έδαφος στη διακόσμηση. Μην τρομάζετε, δεν αναφερόμαστε σε κιτς υπερπαραγωγές. Μικρές και έξυπνες πινελιές αρκούν.

7. Χαρτοπετσέτες με προσωπικότητα

Αυτό και αν είναι νέο! Χαρτοπετσέτες πάνω στις οποίες μπορείτε να εκτυπώσετε το δικό σας μήνυμα, τα ονόματά σας ή την ημερομηνία του γάμου σας. Είμαστε σίγουροι ότι αυτό το trend θα κερδίσει το Instagram.

8. Γλυκιές μπουκιές

Όμορφες ως εικόνα και πρακτικές στο... φάγωμα, οι γλυκιές μπουκίτσες σε κάθε τραπέζι ή στον μπουφέ σας είναι πάντα η καλύτερη επιλογή. Σας δίνουν επίσης την ευκαιρία να προσφέρετε πολλές γεύσεις στους καλεσμένους σας!

9. Happy Hour

Και για το τέλος, το καλύτερο. Όταν το κέφι θα έχει ανάψει και δίπλα σας θα βρίσκονται και θα χορεύουν όσοι σας αγαπάνε, παρουσιάστε διάφορα κοκτέιλ. Έξτρα πόντους θα σας δώσουν τα χάρτινα καλαμάκια με ρίγες ή σημαιάκια που μπορείτε να βρείτε εύκολα και να αγοράσετε σε site διακόσμησης.