Αναθεώρησε ο Ρονάλντο

Αναθεώρησε ο Ρονάλντο
Sport24gr

"Πρόκειται περί παρεξήγησης", αυτό δήλωσε σε γενικές γραμμές ο Ρονάλντο, μετά το σάλο που ξέσπασε με τις δηλώσεις που έκανε μετά το τέλος του αγώνα με την Ατλέτικο.

"Για αυτό που είπα πως η ομάδα θα ήταν πρώτη αν οι συμπαίκτες μου ήταν στο επίπεδό μου, εννοούσα το επίπεδο φυσικής τους κατάστασης και όχι το επίπεδο παιχνιδιού.

Οι δηλώσεις μου μετά το παιχνίδι παρερμηνεύτηκαν. Δεν είπα ότι είμαι καλύτερος από τους συμπαίκτες μου, ούτε θεωρώ τον εαυτό μου καλύτερο από τους άλλους. Έχω τον απόλυτο σεβασμό για αυτούς και δεν ήθελα να προσβάλλω κανέναν", εξήγησε ο Ρονάλντο και πρόσθεσε:

"Το πρωτάθλημα έχει σχεδόν τελειώσει αλλά είμαστε ακόμα μέσα στο Champions League, μία διαφορετική διοργάνωση, και αυτό μας δίνει ενθουσιασμό. Η ομάδα έχει χάσει σημαντικούς παίκτες λόγω τραυαμτισμών όπως οι Πέπε, Μπέιλ, Μπενζεμά και Μαρσέλο.

Εάν η Μπάρσα είχε τους Νεϊμάρ, Σουάρες και Μέσι πάντα τραυματίες, δεν θα ήταν στη θέση που είναι τώρα".

Ο Σέρχιο Ράμος πήρε θέση και τάχθηκε στο πλευρό του CR7, τονίζοντας ότι ο συμπαίκτης του δεν είχε πρόθεση να προσβάλει τους άλλους ποδοσφαιριστές της Ρεάλ.

"Εάν κάποιος ξέρει τον Κριστιάνο αυτός είμαι εγώ. Δεν νομίζω ότι ήθελε να επιτεθεί σε κάποιον από τους συμπαίκτες του, ίσως όμως να μην εκφράστηκε με κατάλληλο τρόπο.

Ως αρχηγός αισθάνομαι υπερήφανος για τους συμπαίκτες μου και σε δύσκολες στιγμές πρέπει να το τονίζουμε αυτό. Ο καθένας όμως είναι ελεύθερος για να εκφράζει την άποψή του.

Νομίζω πως όταν τα αποτελέσματα είναι αρνητικά υπάρχουν περισσότερες αρνητικές απόψεις. Είμαστε όλοι υπερήφανοι από τη δουλειά που έχει κάνει ο Χεσέ, ο Λούκας Βάθκεθ, που όταν τους δίνεται μία ευκαιρία δείχνουν τι είναι ικανοί να κάνουν", υποστήριξε.

Πηγή: contra.gr

Δημοφιλή