ΕΙΔΗΣΕΙΣ
29/02/2016 15:26 EET | Updated 29/02/2016 15:26 EET

Σαββίδης σε Μαρινάκη: «Βγείτε σε 3 λεπτά ή φύγετε...»

Sport24

Κατάφερε να κλέψει την παράσταση με τις ατάκες του στη διάρκεια της συζήτησής του με τους οπαδούς του ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης. Και ένα σημαντικό κομμάτι όσων είπε αφιερώθηκε σε σχόλια του για τον Δημήτρη Μελισσανίδη, τον Βαγγέλη Μαρινάκη, αλλά και λιγότερο τον Παναθηναϊκό.

Είναι χαρακτηριστικό αυτό που είπε για την ΑΕΚ. Ότι έχει περισσότερες αποβολές υπέρ της από τον Ολυμπιακό, σημειώνοντας... "σκεφτόμουν να μιλήσω στον Μελισσανίδη και να του πω: "κάνετε ανταγωνισμό με τον Μαρινάκη;".

Στις επίμονες παρατηρήσεις του κόσμου για τη διαιτησία και για εύνοια του Ολυμπιακού, ο Σαββίδης είπε: "Δεν θέλουμε να γίνουμε σαν κι αυτούς".

Μάλιστα, κάποια στιγμή, τόνισε: "Θα μου ήταν εύκολο να πάω στο σπίτι ενός διαιτητή και να του πω τι να σφυρίξει, αλλά αυτό δεν θα ήταν ΠΑΟΚ...".

Σε άλλη απόστροφο των λεγομένων του είπε: "εμείς δεν θα λερώσουμε τα χέρια μας...".

Θυμήθηκε τον ημιτελικό με τα ψάρια στον πάγκο του Ολυμπιακού

Ο Ιβάν Σαββίδης θυμήθηκε ακόμη το τι συζήτησε με τον Βαγγέλη Μαρινάκη στον επεισοδιακό δεύτερο ημιτελικό του Κυπέλλου πριν δύο χρόνια στην Τούμπα, όταν το ματς δεν άρχιζε λόγω των ψαριών που είχε ρίξει οπαδός στον πάγκο των "ερυθρολεύκων".

"Πήρα τηλέφωνο τον Μαρινάκη και του είπα "αν δεν βγει η ομάδα σου σε τρία λεπτά, παρ' την να φύγει".

Η πλάκα με τον πρόεδρο του συνδέσμου του Παναθηναϊκού

Δεν είπε πολλά πράγματα για τον Παναθηναϊκό και τον Αλαφούζο. Το πιο... ωραίο ήταν η πλάκα που έκανε με τον πρόεδρο του συνδέσμου οπαδών του Παναθηναϊκού που του πήγε δώρα και ο Σαββίδης, αφού τον ευχαρίστησε, για να τον πειράξει του είπε αν θα ήθελε ο Παναθηναϊκός να συνεργαστεί με τις Ακαδημίες του ΠΑΟΚ...

ΠΗΓΗ: Sport24