Σάλος στη Βρετανία από βίντεο με καθολικό ιερέα να κάνει χρήση κοκαΐνης στο γεμάτο ναζιστικά σύμβολα σπίτι του

Σάλος στη Βρετανία από βίντεο με καθολικό ιερέα να κάνει χρήση κοκαΐνης στο γεμάτο ναζιστικά σύμβολα σπίτι του

Τον γύρο του Διαδικτύου κάνει βίντεο στο οποίο Ρωμαιοκαθολικός ιερέας εμφανίζεται να κάνει χρήση κοκαΐνης σε δωμάτιο γεμάτο αντικείμενα που σχετίζονται με τους Ναζί, σε πάρτι στο σπίτι του, το οποίο βρίσκεται στον χώρο όπου βρίσκεται και η εκκλησία.

Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα της Daily Mail, πρόκειται για τον Στίβεν Κορσάν, 37 ετών, ο οποίος σνίφαρε το ναρκωτικό μέσα από ένα χαρτονόμισμα των 10 λιρών, μετά από μια νύχτα κραιπάλης, με άφθονη μπύρα και αλκοόλ.

Στο βίντεο, που ήρθε στην κατοχή της The Sun on Sunday, ακούγεται να λέει «δεν θα έπρεπε», πριν σνιφάρει τη λευκή σκόνη από πιάτο, ενώ μιλά σε φίλο του. Το βίντεο φέρεται να κατεγράφη μετά από δύο μέρες ασταμάτητου πάρτι στο σπίτι του ιερέα, όπου είχε καλέσει τους φίλους του.

Ο ίδιος παραδέχτηκε ότι είχε κάνει χρήση ναρκωτικών, ωστόσο υποστήριξε στην εφημερίδα ότι επρόκειτο μόνο για μία νύχτα και ο ίδιος δεν έχει πρόβλημα ναρκωτικών.

Σύμφωνα με μια πηγή, το σπίτι ήταν γεμάτο με ναζιστικά αναμνηστικά, από σημαίες και καπέλα μέχρι έναν αετό με σβάστικα σε πεζούλι. Όπως είπε η ίδια πηγή, κάποια στιγμή ο ιερέας έβαλε ένα καπέλο και έκανε ναζιστικό χαιρετισμό.

Ο Κροσάν, που ζει σε σπίτι στον χώρο της εκκλησίας του St. Patrick στο Μπάνμπριτζ της Βόρειας Ιρλανδίας αρνήθηκε ότι είναι ναζιστής και είπε ότι τα αντικείμενα ήταν εκεί επειδή του αρέσει να συλλέγει «πράγματα που έχουν να κάνουν με την ιστορία». Παράλληλα, υποστήριξε ότι είχε κατάθλιψη και ήταν σε αναρρωτική άδεια όταν τραβήχτηκε το βίντεο.

Δημοφιλή