ΕΙΔΗΣΕΙΣ
01/03/2016 10:01 EET | Updated 01/03/2016 10:08 EET

Διαδικτυακό «μέντιουμ»: Ο άνδρας που μπορεί να βρει τον αριθμό που σκέφτεστε μέσα από το Ίντερνετ

Αίσθηση έχει προκαλέσει το Ίντερνετ ένα βίντεο με έναν άνδρα ο οποίος υπόσχεται ότι θα «διαβάσει το μυαλό σας» μέσα από το Ίντερνετ, βρίσκοντας τον αριθμό που έχετε στον νου σας, αφού πρώτα σας «ετοιμάσει» με μερικές απλές – αλλά γρήγορες- αριθμητικές πράξεις.

Αυτό που κάνει o Λάσε Μπέρχολτ από τη Δανία (χρησιμοποιεί το ψευδώνυμο Balama σε κάποια προφίλ του) είναι να βάζει στον θεατή να κάνει κάποιες πράξεις, και στη συνέχεια- αφού τους προτρέπει να κάνουν γρήγορα- τους λέει να διαλέξουν έναν αριθμό ανάμεσα στο 5 και το 12, τον οποίο ο ίδιος θα μαντέψει.

Δεν σας λέμε ποιος είναι ο αριθμός τον οποίο λέει (δείτε το βίντεο και κρίνετε), πάντως ο ίδιος προτρέπει τους θεατές, εάν όντως μάντεψε σωστά, να κάνουν share το βίντεο. Αν κρίνει κανείς από το ότι το βίντεο, που ανέβασε στον λογαριασμό του στο Facebook, έχει πάνω από 260.000 share από τις 24 Φεβρουαρίου, τότε μάλλον...κάτι κάνει σωστά!

I can read your mind!

Δημοσιεύτηκε από Lasse Balama στις Τετάρτη, 24 Φεβρουαρίου 2016

Πολλοί χρήστες εκτιμούν ότι η επιλογή των πράξεων και των αριθμών «γυμνάζουν» το μυαλό έτσι ώστε ο θεατής να σκεφτεί «αυτόματα» τον αριθμό που παραθέτει ο ίδιος. Βεβαίως, δεν είναι λίγοι αυτοί που απλά...σκέφτηκαν άλλον αριθμό.

Όπως είπε πάντως ο ίδιος στο Unilad, ένας από τους σκοπούς του ήταν απλά να δείξει ότι- είτε τα καταφέρνει να βρει τον σωστό αριθμό είτε όχι- οι χρήστες του Facebook έχουν την τάση απλά να σχολιάζουν τα πάντα, ακόμα και για να του πουν ότι...δεν τα κατάφερε.

Sponsored Post