ΔΙΕΘΝΕΣ
03/03/2016 03:47 EET | Updated 04/03/2016 03:59 EET

Η ιστορία της ρεπόρτερ Erin Andrews που είδε τον εαυτό της γυμνό στο διαδίκτυο

Tom Szczerbowski via Getty Images
TORONTO, CANADA - OCTOBER 21: Josh Donaldson #20 of the Toronto Blue Jays is interviewed by Erin Andrews of Fox Sports after their victory against the Kansas City Royals during game five of the American League Championship Series at Rogers Centre on October 21, 2015 in Toronto, Ontario, Canada. (Photo by Tom Szczerbowski/Getty Images)

Έχουν περάσει επτά χρόνια από τότε που η Αμερικανίδα ρεπόρτερ αθλητικών εκπομπών Erin Andrews έζησε ένα πραγματικό εφιάλτη όταν ο 46χρονος Michael David Barrett την βιντεοσκόπησε ενώ γδυνόταν στο δωμάτιο ενός ξενοδοχείου.

Σήμερα η ρεπόρτερ η οποία εργάζεται πλέον για το Fox Sports, ζητά αποζημίωση ύψους 75 εκατομμυρίων δολαρίων κατηγορώντας τη Marriot για αμέλεια, ψυχική οδύνη και παραβίαση της ιδιωτικότητας.

Last pregame of season with @jsantos1111 @nflonfox

A photo posted by Erin Andrews (@erinandrews) on

Σύμφωνα με τους New York Times, εναγόμενος είναι το ξενοδοχείο The Nashville Marriott, ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου West End Hotel Partners, η εταιρεία διαχείρισης Windsor Capital Group και ο δράστης Michael David Barrett.

Η ρεπόρτερ η οποία έχει πρωταγωνιστήσει και στο "Dancing with the Stars", με δάκρυα στα μάτια περιέγραψε σε δικαστήριο του Tennessee τον εφιάλτη που ζει από το 2008 μέχρι σήμερα.

Από την πλευρά του ο δικηγόρος της, Randall Kinnard, είπε στους ενόρκους ότι οι εργαζόμενοι στο ξενοδοχείο ήταν αμελείς στην εκπλήρωση των καθηκόντων τους όταν ο Barrett πήρε τηλέφωνο το 2008 και ρώτησε σε ποιο δωμάτιο διέμενε η ρεπόρτερ. Ο Barrett έμαθε τον αριθμό του δωματίου της Andrews, έκλεισε δωμάτιο ακριβώς δίπλα, και τράβηξε το βίντεο.

"Έχει αλλάξει εντελώς η κόρη μου, είναι τρελαμένη, κλαίει συνέχεια, είναι ανήσυχη", κατέθεσε στο δικαστήριο ο Steve Andrews. Η ίδια έκτοτε εξομολογήθηκε ότι όλοι την έκριναν όχι για την δουλειά της, αλλά για την εμφάνισή της και της προσέδωσαν το παρατσούκλι Barbie.

Το ESPN της ζήτησε να βγει στην εκπομπή Good Morning America και να μιλήσει για το γυμνό βίντεο, καθώς υπήρξαν και πολλοί που υποστήριξαν ότι η ίδια θέλησε να ανεβεί το βίντεο στο διαδίκτυο για διαφημιστικούς λόγους. Η Andrews ωστόσο ζήτησε να δώσει συνέντευξη για το γυμνό βίντεο στην εκπομπή της Oprah Winfrey, επειδή  θα αισθανόταν πιο άνετα καθώς η δημοσιογράφος είχε υπάρξει θύμα σεξουαλικής κακοποίησης.

Sponsored Post