Ειδησεις

Παπαγγελόπουλος διαψεύδει δημοσιεύμα: «Η διαπλοκή ψυχορραγεί και παραληρεί»

eurokinissi

Απάντηση σε δημοσιεύμα όπου εμφανίζεται να παρενέβη σε δικαστικό λειτουργό για να παραδώσει πίσω δικογραφία, δίνει ο αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης Δημήτρης Παπαγγελόπουλος.

Απαντώντας σε δημοσίευμα του Βήματος, ο κ. Παπαγγελόπουλος τονίζει ότι:

«Η διαπλοκή ψυχορραγεί και παραληρεί. Λίγο πριν το τέλος του παιχνιδιού για αυτήν παίζει τα ρέστα της. Η κα Τσατάνη παραδέχεται στην ανακοίνωση της ότι με επισκέφθηκε στο γραφείο μου, με δική της πρωτοβουλία. Εντυπωσιακά αστείο είναι ότι σαν αιτία της επίσκεψης της, επικαλείται δηλώσεις που δεν είχα κάνει ακόμα, αλλά έκανα 15 μέρες μετά τη συνάντηση μας. Η αλήθεια είναι ότι με επισκέφθηκε για την συμβουλεύσω και να τη βοηθήσω.

Ενεργώντας πάντα θεσμικά έχω στείλει επιστολή στον Πρόεδρο της Βουλής κ. Νικόλαο Βούτση για να τον ενημερώσω και να ενημερωθούν στη συνέχεια και οι βουλευτές του Ελληνικού Κοινοβουλίου. Με την επιστολή αυτή απαντάω σε όσα ισχυρίζεται η κα Τσατάνη. Την Δευτέρα, που θα δημοσιοποιηθεί η επιστολή, θα βγάλει ο καθένας τα συμπεράσματα του.»

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του Βήματος με πρωτοσέλιδο τίτλο «Υπουργός εκβιάζει Εισαγγελέα!» γίνεται λόγος για αναφορά σχετικά με παρέμβαση του υπουργού Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλου σε δικαστικό λειτουργό. Όπως καταγγέλλει η Εισαγγελέας Εφετών Γεωργία Τσατσάνη η οποία έβαλε στο αρχείο την υπόθεση Βγενόπουλου ο υπουργός της είπε «Δώσε πίσω τη δικογραφία Βγενόπουλου για να κάνεις Χριστούγεννα» για να την πιέσει να παραδώσει τη δικογραφία στην Εισαγγελία Διαφθοράς.