Ιστοσελίδα προσφέρει σε γυναίκες δωρεάν ταξίδια σε εξωτικούς προορισμούς

Ιστοσελίδα προσφέρει σε γυναίκες δωρεάν ταξίδια σε εξωτικούς προορισμούς
Flickr

Υπάρχει και αυτό δυστυχώς. Δεκάδες χιλιάδες "σπόνσορες" είναι πρόθυμοι να κάνουν το όνειρο πραγματικότητα σε πανέμορφες γυναίκες οι οποίες δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να ταξιδέψουν δωρεάν σε πεντάστερα ξενοδοχεία στις Μπαχάμες, τις Μαλδίβες ή όπου αλλού αυτές ποθούν.

Αυτό που χρειάζεται είναι να μπει κάποια στην ιστοσελίδα Misstravel.com να ανεβάσει φωτογραφίες της και να περιγράψει τι είδους "συνταξιδευτή" αναζητά.

Όσοι εναντιώνονται στην υπηρεσίες της ιστοσελίδας αναφέρουν ότι πρόκειται για την απόλυτη νομιμοποίηση της "ταξιδιωτικής πορνείας". Μπαίνοντας σε αυτό το κλειστό κλαμπ, όπως έκανε για παράδειγμα και η 32χρονη Natalie, η κάθε κοπέλα να περιγράψει που θέλει να ταξιδέψει και με τι είδους άντρα.

Στη συνέχεια περιμένει αν έχει κάποια πρόταση από πλούσια μέλη-επιχειρηματίες που θα θελήσουν να επικοινωνήσουν μαζί της για να κανονίσουν ένα ταξίδι.

Μιλώντας στη Βρετανική Mirror η 32η αισθητικός εξηγεί πως κατάφερε να κάνει πολυτελείς διακοπές στο Ντουμπάι αλλά και να περάσει ένα Σαββατοκύριακο στο γιοτ ενός πλουσίου βλέποντας το Grand Prix της Formula 1 στο Αμπού Ντάμπι.

Δημοφιλή