ΚΟΙΝΩΝΙΑ
06/03/2016 07:01 EET | Updated 06/03/2016 07:02 EET

Πυροβολισμοί στην Καλλιθέα. Κακοποιός δέχθηκε τα πυρά αστυνομικών αφού χτύπησε με το ταξί άνδρα της ομάδας ΔΙΑΣ

Eurokinissi

Πυροβολισμοί και τραυματισμοί τα ξημερώματα της Κυριακής στη Καλλιθέα. Το περιστατικό σημειώθηκε περίπου στις 1:20 τα ξημερώματα στην οδό Αγίων Πάντων στην Καλλιθέα όταν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ προσπάθησαν να ελέγξουν οδηγό ταξί που είχε σταθμεύσει το όχημά του στο σημείο.

Ο οδηγός αντιστάθηκε, έβαλε μπροστά τη μηχανή και πάτησε γκάζι παρασύροντας τον έναν αστυνομικό που πραγματοποιούσε τον έλεγχο. Τότε ο δεύτερος αστυνομικός έβγαλε το όπλο του και πυροβόλησε εναντίον του αυτοκινήτου προκειμένου να το ακινητοποιήσει. Όμως η σφαίρα χτύπησε σε ένα κολονάκι και εξοστρακίστηκε τραυματίζοντας τον δράστη στο κεφάλι.

Ο αστυνομικός που είχε χτυπηθεί από το κλεμμένο, όπως αποδείχθηκε,ταξί διακομίσθηκε στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο με τραύματα στα πόδια, ωστόσο οι θεράποντες ιατροί δεν κρίνουν ότι η κατάσταση της υγείας του εμπνέει ανησυχία.

Όσον αφορά στον δράστη και αυτό διακομίσθηκε στο εφημερεύον νοσοκομείο και μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας του.

Σύμφωνα με την Αστυνομία πρόκειται για ομογενή από το Καζακστάν που έχει απασχολήσει στο παρελθόν τις αρχές για σοβαρές περιπτώσεις εμπορίας ναρκωτικών και για κλοπές.

Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι είχε κλέψει το ταξί προκειμένου να το χρησιμοποιήσει σε κάποια εγκληματική ενέργεια.

Sponsored Post