ΔΙΕΘΝΕΣ
08/03/2016 07:57 EET | Updated 08/03/2016 08:00 EET

Αποζημίωση ύψους 50 εκατ. ευρώ θα καταβληθεί στην δημοσιογράφο του Fox Erin Andrews

ASSOCIATED PRESS
Sportscaster and television host Erin Andrews walks to the courtroom Monday, March 7, 2016, in Nashville, Tenn. Andrews' $75 million lawsuit against the franchise owner and manager of a luxury hotel and a man who admitted to making secret nude recordings of her in 2008 is to be turned over to the jury Monday. (AP Photo/Mark Humphrey)

Περισσότερα από 50 εκατομμύρια ευρώ θα λάβει ως αποζημίωση η δημοσιογράφος του Fox, Erin Andrews, η οποία είχε μηνύσει την εταιρεία West End Hotel Partners, στην οποία ανήκουν τα ξενοδοχεία Marriott, αλλά και έναν 46χρονο άνδρα που είχε εμμονή μαζί της.

Πριν από περίπου μια επταετία, ένας άνδρας ονόματι David Barret είχε καταφέρει να την βιντεοσκοπήσει την ώρα που γδυνόταν σε δωμάτιο του ξενοδοχείου Marriott στο Νάσβιλ του Τενεσί.

Ο Barrett είχε πληροφορηθεί σε ποιο δωμάτιο διέμενε η δημοσιογράφος από το προσωπικό του ξενοδοχείου και είχε ζητήσει να μείνει σε διπλανό δωμάτιο. Στη συνέχεια κατάφερε να ανοίξει μια τρύπα στον τοίχο, από την οποία βιντεοσκοπούσε την Andrews στις προσωπικές της στιγμές.

Η Andrews είχε μηνύσει την εταιρεία για αμέλεια, ψυχική οδύνη και παραβίαση της ιδιωτικότητας. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, το δικαστήριο τελικά την δικαίωσε, καθώς θα της καταβληθεί αποζημίωση ύψους 50 εκατομμυρίων ευρώ.