Αυτή η φωτογραφία του DiCaprio με τους γονείς του έγινε viral αλλά όχι για τον λόγο που νομίζετε

Την 1η Μαρτίου το History In Pictures -ένας αρκετά γνωστός λογαριασμός σε Facebook και Twitter που ανεβάζει ρετρό φωτογραφίες που απεικονίζουν γεγονότα τα οποία, με τον έναν ή με τον άλλο τρόπο, έμειναν στην ιστορία της ανθρωπότητας ή οδήγησαν στη διαμόρφωσή της- δημοσίευσε μια οικογενειακή φωτογραφία του, πλέον οσκαρικού ηθοποιού, Leonardo DiCaprio στην οποία τον βλέπουμε ως παιδί με τους γονείς του, το 1976.

Baby Leonardo DiCaprio with his mom and dad, 1976.Follow us for more awesome history >> History In Pictures

Posted by History In Pictures on Tuesday, 1 March 2016

Πρόκειται για μια αρκετά όμορφη και γλυκιά φωτογραφία που δείχνει όχι μόνο πόσο χαριτωμένος ήταν ο DiCaprio στα (πολύ) νιάτα του αλλά και το γενικότερο κλίμα των ανέμελων '70s.

Έκτοτε η φωτογραφία μοιράστηκε περισσότερες από 13.000 φορές και συγκέντρωσε σχεδόν 100.000 like στο Facebook. Αν όμως κάποιος διαβάσει τα σχόλια του κόσμου κάτω από τη φωτογραφία, θα δει πως στην πλειονότητά τους δεν αναφέρονται στον DiCaprio, αλλά στις αξύριστες μασχάλες της μητέρας του.

«Αυτό είναι σκέτη αηδία, τέλος»

«Θεέ μου αυτές οι μασχάλες! Ξέρω πως εσείς οι φεμινίστριες θα πείτε “Δε χρειάζεται να ξυριστεί αν δε θέλει!”, και όντως δεν είναι αναγκασμένη, αλλά Ω ΘΕΕ ΜΟΥ»

Δεν ήταν λίγα τα σχόλια που κινήθηκαν σε αυτό το στυλ, καθώς πολύς κόσμος έχασε την μεγαλύτερη εικόνα (το ότι βλέπουμε μια τρυφερή στιγμή από το παρελθόν ενός από τους διασημότερους και ίσως και πιο ταλαντούχους ηθοποιούς αυτή τη στιγμή στον κόσμο, ας πούμε) και επικεντρώθηκε στη «χίπισσα» μαμά του και το ότι η γυναίκα προτιμούσε τις μασχάλες της τριχωτές. Μάλιστα κάποιοι έσπευσαν να σχολιάσουν πως οι αξύριστες μασχάλες ήταν της μόδας τη δεκαετία του '60, ενώ στα '70s, όταν και τραβήχτηκε η φωτογραφία, ήταν της μόδας η κουλτούρα της ντίσκο και οι μασχάλες ήταν επιμελώς ξυρισμένες. Δηλαδή η μαμά του Leo δεν είναι μόνο χίπισσα αλλά και ντεμοντέ χίπισσα.

O ηθοποιός με την μητέρα του σήμερα

Φυσικά υπήρξαν και αρκετοί που προσπάθησαν να υπερασπιστούν την κ. DiCaprio χλευάζοντας τους επικριτές της για την έλλειψη μόρφωσής τους και επιστρατεύοντας το γνωστό «άλλες δουλειές δεν έχετε;».

Και κάπως έτσι πέρασε άλλη μια εβδομάδα στον θαυμαστό κόσμο του ίντερνετ, όπου οι τρίχες κάθε είδους έχουν πάντα την ευκαιρία να γίνουν διάσημες και να εξάψουν τα πάθη του αργόσχολου κοινού.