Αυτοί είναι οι φετινοί νικητές των Ermis Awards 2015

Αυτοί είναι οι φετινοί νικητές των Ermis Awards 2015
Ο Δημήτρης Μάρης, Πρόεδρος της 24ΜΕDIA
Ermis Awards
Ο Δημήτρης Μάρης, Πρόεδρος της 24ΜΕDIA

Η Ένωση Εταιριών Διαφήμισης και Επικοινωνίας Ελλάδος (ΕΔΕΕ) βράβευσε τις καλύτερες ιδέες της χρονιάς που πέρασε, την Τρίτη 8 Μαρτίου, στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος», σε μία λαμπρή εκδήλωση στην οποία χρυσοί χορηγοί ήταν η HuffPost Greece και η 24MEDIA.

Σε μια κατάμεστη αίθουσα με εκπροσώπους από όλο το χώρο της επικοινωνίας και με πολλές καινοτομίες, η φετινή διοργάνωση των Ermis Awards που είχε τη μορφή διήμερου φεστιβάλ, ολοκληρώθηκε και φέτος με ιδιαίτερη επιτυχία.

O Σταύρος Δρακουλαράκος, CEO της 24MEDIA

Αυτό που καθιστά τα Ermis Awards ξεχωριστά, όπως δήλωσε στον χαιρετισμό του ο Πρόεδρος της ΕΔΕΕ, Μανόλης Παπαπολύζος, είναι ότι «αναγνωρίζονται ως τα πιο έγκυρα και σημαντικά βραβεία σε όλο το φάσμα της επικοινωνίας. Εδώ, τα έργα κρίνονται εξονυχιστικά, από πραγματικές επιτροπές, με την απόλυτη διαφάνεια που διασφαλίζουν οι φανερές ψηφοφορίες». Στόχος τους να αναδειχθεί «το πρότυπο των δημιουργών που τολμούν να ανοίγουν νέους δρόμους στην επικοινωνία.» τόνισε, ενώ συμπλήρωσε ότι «χρειάζεται ταλέντο, όραμα, χρειάζεται να είσαι μαχητής και ηγέτης. Και κυρίως, χρειάζεται να απαλλαγείς από τον φόβο της αποτυχίας».

O Τάσος Αργυρός, Διευθυντής Διαφήμισης της HuffPost Greece

Από την πλευρά του, ο Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής Ermis Awards 2015, Γιώργος Σαλιάρης Φασσέας, στο χαιρετισμό του, δήλωσε μεταξύ άλλων: «Στη φετινή εκδήλωση, καταφέραμε να έχουμε κοντά μας κάποιους από τους πιο δυνατούς δημιουργικούς της Ευρώπης που μας ενέπνευσαν και μας ενθουσίασαν με τις δουλειές τους. Είναι σημαντικό που φέτος αποφασίσαμε να εκθέσουμε τα shortlists και να αναδείξουμε την δημιουργικότητα και τους δημιουργούς. Τέλος, μέσω του φεστιβάλ προσφέραμε στην κοινωνία μας, στους φοιτητές, στους πρόσφυγες αλλά και περάσαμε ωραία όλοι μαζί».

Οι κυριότερες διακρίσεις και βραβεύσεις, έχουν ως εξής:

  • AD Agency of the Year: McCann Athens / McCann Worldgroup
  • Client of the Year: Mondelez International
  • Direct Agency Of the Year: OgilvyOne Worldwide, Athens
  • Design Agency Of the Year: Beetroot
  • Design Group Digital Agency Of the Year: OgilvyOne Worldwide,
  • Athens Media Agency Of the Year: OgilvyOne Worldwide, Athens Production
  • Company of the Year: YARD
  • PR Agency of the Year: Asset Ogilvy Public Relations