ΕΙΔΗΣΕΙΣ
09/03/2016 13:46 EET | Updated 09/03/2016 13:47 EET

«Θεοσεβούμενη, πανέμορφη, παρθένα»: Πώς «διαφήμισε» πατέρας την κόρη του σε χριστιανικό περιοδικό

Mark Edward Atkinson via Getty Images
Bride holding bouquet behind back

Πατέρας στο Ιλινόις των ΗΠΑ προσπάθησε να κάνει προξενιό στην κόρη του με αγγελία σε χριστιανικό περιοδικό (Christianity Today), στην οποία παρέθετε τα χαρίσματά της, τα οποία θα μπορούσαν να ενδιαφέρουν έναν επίδοξο γαμπρό.

Μέχρι εδώ, τα πράγματα μοιάζουν απλά κάπως...παλιομοδίτικα (και ίσως μόνο «κάπως» παραπάνω θεοφοβούμενα). Ωστόσο, είναι η αγγελία που...συνάρπασε το Ίντερνετ, με αποτέλεσμα να κατεβεί: Ο εν λόγω πατέρας περιγράφει την κόρη του ως «θεοσεβούμενη, πανέμορφη, αθλητική, μορφωμένη, καριερίστα, με χιούμορ, πολυταξιδεμένη, δίγλωσση, 26χρονη παρθένα».

Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα του Daily Beast, πολλοί αντέδρασαν, λέγοντας ότι η κοπέλα (Ρέιτσελ Στιούαρτ) «διαφημίζεται» με πολύ υποτιμητικό τρόπο. Ωστόσο, η ίδια δεν δηλώνει οργισμένη με τον πατέρα της, Στίβεν Στιούαρτ- ο οποίος περιγράφει τον επίδοξο γαμπρό ως «ανάξιο, αν και όλο και λιγότερο κάθε ημέρα». Σημειώνεται επίσης πως η αγγελία δεν δημοσιεύτηκε σε κάποια ειδική κατηγορία με προξενιά, αλλά στις...δουλειές.

Η πρώτη αντίδραση του πατέρα της, όταν η ίδια το έμαθε και πήγε να του μιλήσει ήταν...«περίμενε να κλείσω την πόρτα» και στη συνέχεια υπερασπίστηκε την επιλογή του. Βεβαίως, εδώ πρέπει να σημειωθεί πως ένα μήνα πριν την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, της είχε πει (χωρίς να αποκαλύψει λεπτομέρειες) ότι σκοπεύει να «επενδύσει οικονομικά» στο να της βρει ταίρι.

Η ίδια λέει πως η κίνηση αυτή της προκάλεσε εντύπωση, αλλά δεν την...εξέπληξε ακριβώς, συμπληρώνοντας πως φοβάται ότι αν δεν πιάσει η αγγελία, θα βρει αφίσες με τη φωτογραφία της στον δρόμο.