Ξεγέλασε τον θάνατο στον Μαραθώνιο της Βοστώνης και σκοτώθηκε σε τροχαίο

Ξεγέλασε τον θάνατο στον Μαραθώνιο της Βοστώνης και σκοτώθηκε σε τροχαίο

Μια νεαρή γυναίκα η οποία κατάφερε να επιζήσει από την βομβιστική επίθεση του Μαραθωνίου της Βοστώνης έχασε την ζωή της σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα στο Ντουμπάι.

Ο λόγος για την Victoria McGrath η οποία έκανε διακοπές μαζί με την φίλης Priscilla Perez Torres και επέβαιναν σε νοικιασμένο αυτοκίνητο που οδηγούσε ο αθλητής του Boxing, Cody Nixon αναφέρει η New York Daily News.

"To Πανεπιστήμιο Northeastern επιβεβαιώνει ότι δύο προπτυχιακοί φοιτήτριες του βρήκαν τραγικό θάνατο σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα στο εξωτερικό. Οι καρδιές μας βρίσκονται δίπλα στην οικογένεια και τους φίλους της Victoria McGrath και η Priscilla Perez Torresσε αυτήν την εξαιρετικά δύσκολη στιγμή", ανέφερε σε γραπτή του δήλωση του πανεπιστήμιο.

Σύμφωνα με την Washington Post, ο οδηγός έπεσε με ιλιγγιώδη ταχύτητα πάνω σε μια κολώνα φωτισμού. Ο θάνατος για τις δυο κοπέλες, τον αθλητή και έναν φίλο του ήταν ακαριαίος, με τις Αρχές να λένε πως από την σφοδρή πρόσκρουση, οι τέσσερις τους πετάχτηκαν έξω από το αυτοκίνητο.

To Tufts Medical Center, όπου η McGrath είχε υποβληθεί σε θεραπεία μετά τη βομβιστική επίθεση, πόσταρε στο Twitter.

Η 23χρονη Victoria το 2013 είχε γίνει σύμβολο της τραγωδίας στον Μαραθώνιο της Βοστώνης όταν η φωτογραφία της να μεταφέρεται στα χέρια από έναν πυροσβέστη έκανε τον γύρο του κόσμου.

Δημοφιλή