Παναιτωλικός - ΠΑΟΚ 0-3

Παναιτωλικός - ΠΑΟΚ 0-3
Contra

Στο ντεμπούτο του ως πρώτος προπονητής του ΠΑΟΚ, ο Βλάνταν Ίβιτς, παρέταξε την ομάδα του με 4-3-3. Από την άλλη ο Γιάννης Ματζουράκης δεν άλλαξε το 4-2-3-1 που μας έχει συνηθίσει στον Παναιτωλικό. Ο δικέφαλος του Βορρά μπήκε φουριόζος στην αναμέτρηση και μέχρι το 18' είχε ήδη καταφέρει να δημιουργήσει τέσσερις μεγάλες ευκαιρίες για γκολ. Στις τρεις περιπτώσεις ο Κυριακίδης είπε "όχι" σε Μυστακίδη, Πέλκα και Αθανασιάδη, ενώ στην τέταρτη ο αρχηγός του ΠΑΟΚ έστειλε τη μπάλα άουτ από πλεονεκτική θέση.

Ο επιμένων νικά όμως κι έτσι οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 22ο λεπτό. Ο Βίτορ συνδυάστηκε όμορφα με τον Αθανασιάδη, ο τελευταίος πήρε τη μπάλα μέσα στην περιοχή και αμέσως την έσπρωξε στα δίχτυα για το 0-1. Στο 34' ο Παναιτωλικός σημείωσε την πρώτη του φάση στο ματς, με τον Μουνιός να κάνει ένα φιλόδοξο ψαλιδάκι εκτός περιοχής και τη μπάλα να φεύγει ψηλά. Πέντε λεπτά αργότερα, ο Αθανασιάδης υποδέχθηκε την τρομερή μπαλιά του Βίτορ και νίκησε για δεύτερη φορά τον Κυριακίδη, γράφοντας το 0-2 για τον ΠΑΟΚ.

Στην επανάληψη η ποιότητα του παιχνιδιού έπεσε κατακόρυφα. Κι αυτό γιατί η βροχή στο Αγρίνιο δυνάμωσε με αποτέλεσμα το γήπεδο να βαρύνει και να δυσκολέψει πολύ τις προσπάθειες των παικτών. Η μεγαλύτερη ευκαιρία των Αγρινιωτών ήρθε στο 68' με τη μπάλα να σταματά στο δοκάρι ύστερα από προσπάθεια του Μουνιός, ενώ στο αμέσως επόμενο λεπτό η ομάδα του Ίβιτς έφτασε και σε τρίτο τέρμα, "κλειδώνοντας" το τρίποντο. Ο Μυστακίδης έβγαλε τη σέντρα από τα δεξιά και ο Κοροβέσης με κεφαλιά πέτυχε το πρώτο του τέρμα με τη φανέλα του ΠΑΟΚ. Στα εναπομείναντα λεπτά δεν έγινε τίποτα το αξιοσημείωτο. Ο ρυθμός ήταν αργός με τους παίκτες του Παναιτωλικού να αποδέχονται ουσιαστικά την ήττα τους και τον δικέφαλο να κρατάει σχετικά εύκολα το υπέρ του σκορ.

ΠΗΓΗ: CONTRA

Δημοφιλή