Γιατί η σεξουαλική σας ζωή δεν είναι όπως αυτή που βλέπετε στις ταινίες;

Γιατί η σεξουαλική σας ζωή δεν είναι όπως αυτή που βλέπετε στις ταινίες;
youtube

Σε κάθε ρομαντική/ ερωτική σκηνή στη μεγάλη και τη μικρή οθόνη οι πρωταγωνιστές δεν μπορούν να σταματήσουν να αγγίζουν ο ένας τον άλλον και η σεξουαλική ένταση που έχουν είναι τόσο έντονη που δεν μπορούν με τίποτα να αντισταθούν ο ένας στον άλλον.

Εάν κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει στην δική σας σχέση, δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος ανησυχίας. Αντίθετα, όπως αναφέρει το βίντεο από το Science of Us, είναι απόλυτα φυσιολογικό να μην έχετε συνέχεια όρεξη για σεξ με τον/την σύντροφό σας ή να μην έχετε συνέχεια αυτό στο μυαλό σας.

Όπως εξηγεί και το βίντεο το σεξ είναι πιο πολύ μία περιέργεια παρά μία ανάγκη που πρέπει να ικανοποιηθεί, όπως η πείνα. Με λίγα λόγια, αν δεν κάνετε σεξ δεν πρόκειται να πεθάνετε! Εάν δεν έχετε συνέχεια αυτό στο μυαλό σας και χρειάζεστε λίγο παρότρυνση για να ενεργοποιηθείτε δεν έχετε πρόβλημα με την λίμπιντό σας. Όλοι οι άνθρωποι δεν είναι φτιαγμένοι με τον ίδιο τρόπο.

Η σεξουαλική σας ζωή δεν πρέπει να ορίζεται από τις ταινίες και από τις ιστορίας φαντασίας. Η πραγματικότητα είναι πολύ διαφορετική.