Το FOX Life διοργάνωσε μια βραδιά αφιερωμένη στις γυναίκες που εμπνέουν

Το FOX Life διοργάνωσε μια βραδιά αφιερωμένη στις γυναίκες που εμπνέουν

Το FOX Life διοργάνωσε μία ξεχωριστή εκδήλωση, στο Ecali Club, την Πέμπτη 10 Μαρτίου, με σύνθημα «Women Who Inspire»! Το concept του event βασίστηκε στο δυναμισμό, το πάθος και τα δυνατά συναισθήματα των κεντρικών ηρωίδων από τις σειρές της ζώνης #TGIT, Meredith Grey από το «Grey’s Anatomy», Olivia «Scandal» Pope και Annalise Keating από το «How To Get Away With Murder». Τα νέα επεισόδια των αγαπημένων σειρών παίζουν κάθε Πέμπτη στη ζώνη #TGIT του FOX Life.

Είσοδος στο Ecali Club

Το βράδυ της Πέμπτης, το απόλυτα διασκεδαστικό party πραγματοποιήθηκε στο χώρο του Ecali Club, με πολλαπλές δραστηριότητες ειδικά σχεδιασμένες για γυναίκες. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, οι καλεσμένες του FOX Life είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν δηλώσεις από γυναίκες του επιχειρηματικού κόσμου, που αποτελούν πηγή έμπνευσης, οι οποίες πλαισιώθηκαν από ένα ολιγόλεπτο video με τις πιο δυνατές σκηνές των αγαπημένων σειρών της ζώνης #TGIT.

Βίκυ Χατζηβασιλείου, Βλάσσης Χολέβας

Έλενα Γεωργανά (CEO Swarovski), Αλέξανδρος Αθανασούλας (CEO Stirixis Group), Έλενα Αθανασούλα (VP Stirixis Group), Γιάννης Γεωργακάκης (CEO Ecali Club)

Ως μέρος της αξέχαστης βραδιάς, οι προσκεκλημένες είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν σε thematic corners που αποτέλεσαν μια ευχάριστη έκπληξη. Στο lounge corner της Swarovski, έγινε παρουσίαση της νέας συλλογής, με τις καλεσμένες να δοκιμάζουν και να φωτογραφίζονται με τα νέα κοσμήματα της εταιρείας. Στη βραδιά «πρωταγωνίστησαν» οι υπέροχες δημιουργίες του Vlassis Holevas, ρούχα και αξεσουάρ εμπνευσμένα από τα fashion icons των σειρών του FOX Life. Το The Body Shop προσέφερε στις κυρίες μια μοναδική εμπειρία χαλαρωτικού μασάζ χεριών με βάση τα νέα προϊόντα της εταιρείας. Ακόμη, η Vivify μοίρασε vouchers ομορφιάς, ενώ στο ειδικά διαμορφωμένο bar-corner, οι καλεσμένες μπορούσαν να απολαύσουν ένα Nescafe Gold Blend Barista Style. Επίσης χορηγός της βραδιάς ήταν το κορυφαίας αισθητικής και σχεδιασμού, εμπορικό κέντρο Golden Hall.

Ελιάνα Χρυσικοπούλου

Την παρουσίαση της εκδήλωσης ανέλαβε η Ελιάνα Χρυσικοπούλου, με την απόλυτα γυναικεία βραδιά να ολοκληρώνεται υπό τους ήχους live μουσικής από την Εύα Τσάχρα. «Γλυκιά» πινελιά, έδωσαν τα θεματικά #TGIT γλυκά από το Sweetheart Cupcakes, ενώ όλοι οι καλεσμένοι έλαβαν τα custom made wish-ribbons από τη Χριστίνα Κοντοβά, ειδικά σχεδιασμένα για το FOX Life.

Τζένη Μελιτά, Κατερίνα Τσάβαλου

Οι μοναδικές βραδιές δε σταματούν εδώ… Συντονιστείτε, κάθε Πέμπτη στο FOX Life και την αγαπημένη prime-time ζώνη #TGIT (Thank God It’s Thursday), για να δείτε back-to-back όλα τα νέα επεισόδια των σειρών «Grey’s Anatomy», «Scandal» και «How To Get Away With Murder» από τη δημιουργό Shonda Rhimes, μόλις λίγες ημέρες μετά την πρώτη προβολή τους στην Αμερική! Το κανάλι FOX Life είναι διαθέσιμο μέσω Nova, OTE TV, Vodafone TV και Cyta Τηλεόρασης.

#TGIT Γιατί όλες οι γυναίκες κρύβουν μέσα τους μία Meredith, μια Olivia ή μια Annalise!

Κάθε Πέμπτη #TGIT στο FOX Life

  • 21:00 Grey’s Anatomy 12
  • 21:50 Scandal 5
  • 22:40 How To Get Away With Murder 2