ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
15/03/2016 06:41 EET | Updated 18/03/2016 11:39 EET

Διεθνές Συνέδριο για την Ενέργεια και την Οικονομική Ανάπτυξη

solar panels and wind turbines under sky and clouds with city on horizon. Sunrise
artJazz via Getty Images
solar panels and wind turbines under sky and clouds with city on horizon. Sunrise

Το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας (ΤΕΕ) σε συνεργασία με τη δεξαμενή σκέψης Hellenic Association for Energy Economics (www.HAEE.gr) – παράρτημα της Ιnternational Association for Energy Economics (www.IAEE.org) – διοργανώνουν συνέδριο για την Ενέργεια και την Οικονομική Ανάπτυξη, με τίτλο: «Energy Market: Unlocking Greece’s Economic Potential». 

Το συνέδριο τελεί υπό την Αιγίδα της Α.Ε. του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας, Κυρίου Προκοπίου Παυλοπούλου. 

Το συνέδριο πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Eλλάδα και του World Energy Council. 

Στο Συνέδριο θα συμμετάσχουν συνολικά πενήντα Έλληνες και ξένοι ομιλητές από όλο το φάσμα της πολιτικής και κοινωνικής ζωής (εκπρόσωποι της Πολιτείας και των αρμόδιων Υπουργείων, τεχνοκράτες διακεκριμένοι στον χώρο της Ενέργειας και της Οικονομίας, ανώτατα στελέχη μεγάλων εταιρειών, που δραστηριοποιούνται στην εγχώρια και διεθνή αγορά της Ενέργειας, καθώς και εκπρόσωποι τραπεζικών οργανισμών). 

Στο πλαίσιο αυτό θα γίνει αναφορά στις τάσεις και τις τελευταίες εξελίξεις στην αγορά της ενέργειας, θα παρουσιαστούν επιτυχημένες επιχειρηματικές πρακτικές και θα κατατεθούν προτάσεις για τις απαραίτητες πολιτικές και δράσεις, που θα ενισχύσουν την αγορά ενέργειας και θα συμβάλουν στην ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας. 

Περισσότερες σχετικές πληροφορίες μπορείτε να αναζητήσετε μέσω του ακόλουθου διαδικτυακού συνδέσμου: http://gasandpower2016.eventsadmin.com Μέσω της συγκεκριμένης ιστοσελίδας μπορεί κάθε ενδιαφερόμενος να δηλώνει συμμετοχή στις εργασίες του Συνεδρίου. Η συμμετοχή στο Επίσημο Δείπνο του Συνεδρίου, το οποίο θα λάβει χώρα στο ξενοδοχείο Athenaeum Intercontinental (Λ. Συγγρού 89-93), εξασφαλίζεται αποκλειστικά μέσω προσωπικής πρόσκλησης. Η συμμετοχή στο Συνέδριο είναι δωρεάν, αλλά απαιτείται προεγγραφή. Υπάρχει η δυνατότητα παρακολούθησης του Συνεδρίου σε ζωντανή διαδικτυακή μετάδοση (live streaming). 

Για να δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ.