ΕΙΔΗΣΕΙΣ
15/03/2016 13:13 EET | Updated 15/03/2016 13:13 EET

Οι Anonymous κήρυξαν πόλεμο στον Τραμπ. Απειλούν να του κλείσουν τα sites και να δημοσιοποιήσουν υλικό που θα τον «κάψει»

youtube

Πόλεμο στον Ντόναλντ Τραμπ κήρυξαν οι Anonymous, οι οποίοι μάλιστα απειλούν τον δισεκατομμυριούχο αμερικανό επιχειρηματία πως όχι μόνο θα του κλείσουν τα sites αλλά και θα δημοσιοποιήσουν πληροφορίες οι οποίες θα «κάψουν» την υποψηφιότητά του.

Σε νέο βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου οι Anonymous περιγράφουν τα λόγια και τις πράξεις του υποψηφίου για την προεδρία των ΗΠΑ ως πολύ ανησυχητικές, όπως μεταδίδει η Mirror.

«Η ασυνεπής και μισητή σου εκστρατεία δεν έχει μόνο σοκάρει τις ΗΠΑ, αλλά έχει σοκάρει ολόκληρο τον πλανήτη με τις φρικτές ενέργειες και τις ιδέες σου», αναφέρει στο βίντεο ο άνδρας με την μάσκα των Anonymous.

Το βίντεο καλεί κάθε άτομο το οποίο διαθέτει υπολογιστή και μπορεί να τον χειριστεί να συμμετάσχει στον πόλεμο των Anonymous κατά του Τραμπ, μέσα από το hashtag #OpTrump, με σκοπό να του δημιουργήσουν πρόβλημα στην προεκλογική του εκστρατεία.

«Αυτό είναι ένα κάλεσμα στα όπλα. Ένα κάλεσμα στους μαχητές της ελευθερίας , στους ξεχασμένους και τους λογοκριμένους. Για τους συναδέλφους μας ακτιβιστές σε όλο τον κόσμο», υπογραμμίζεται στο βίντεο.

«Αυτό είναι ένα κάλεσμα για να προστατεύσουμε το μέλλον μας, την ελευθερία μας και τον τρόπο ζωής μας. Αυτό είναι ένα κάλεσμα για εσάς», αναφέρεται επίσης.

Το βίντεο αναφέρει επίσης πως «αυτό δεν είναι προειδοποίηση, αλλά μία κήρυξη ολοκληρωτικού πολέμου».

Δείτε το βίντεο: