Διαφοροποίηση Θεοχάρη για το θέμα Μουζάλα από την γραμμή του Ποταμιού: Ζητεί την παραίτηση του

Διαφοροποίηση Θεοχάρη για το θέμα Μουζάλα από την γραμμή του Ποταμιού: Ζητεί την παραίτηση του
sooc

Σε εσωκομματικό ζήτημα για το Ποτάμι εξελίσσεται η υπόθεση του αναπληρωτού υπουργού Εσωτερικών για θέματα Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννη Μουζάλα. Ο βουλευτής του κόμματος Χάρης Θεοχάρης διαφοροποίησε τη θέση του αναφορικά με το ζήτημα της παραίτησης του υπουργού σε σχέση με την επίσημη γραμμή του κόμματος.

Ειδικότερα μιλώντας στον Ant1, ο κ. Θεοχάρης δήλωσε χαρακτηριστικά πως «ένα λάθος τέτοιου μεγέθους δε μπορεί να λυθεί, παρά μόνο με την παραίτηση του υπουργού» και υποστήριξε πως «είναι ένα σοβαρό ατόπημα που θέτει σε κάποιο κίνδυνο τις θέσεις της χώρας στο ζήτημα αυτό».

Επίσης ο κ. Θεοχάρης εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση λέγοντας πως

«Ας πούμε όμως ότι είναι μια γκάφα και πως με μια συγγνώμη και μια παραίτηση μπορεί να λυθεί. Αυτό που δε μπορεί να λυθεί είναι η ανικανότητα της κυβέρνησης να συντονίσει την κατάσταση. Έχουμε μια κυβέρνηση που δεν ξέρει τον ακριβή αριθμό των προσφύγων, δεν ξέρει πόσοι μπήκαν και πόσοι βγήκαν από τα Σκόπια, αφήνει ανθρώπους στη λάσπη έρμαια επιτήδειων να τους πετάν φυλλάδια χωρίς να προφέρει αξιοπρεπή διαβίωση».

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του κ. Θεοχάρη:

Υπενθυμίζεται ότι το Ποτάμι εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ουσιαστικά ζήτησε να μην παραιτηθεί ο κ. Μουζάλας για ένα «σαρδάμ» όπως αναφέρονταν, υπογραμμίζοντας παράλληλα πως αυτός δεν είναι λόγος για να παραιτηθείς ένας υπουργός της κυβέρνησης.

Δημοφιλή