46 παλαβά αντικείμενα που θα υπήρχαν μόνο σε ένα σουρεαλιστικό κόσμο

46 παλαβά αντικείμενα που θα υπήρχαν μόνο σε ένα σουρεαλιστικό κόσμο

Οι φωτογραφίες του Stephen McMennamy παίζουν με την αντίληψή μας. Ο καλλιτέχνης δημιουργεί περίεργα αντικείμενα και πλάθει απροσδόκητα σενάρια, συνδυάζοντας δυο διαφορετικές φωτογραφίες σε μία.

Αναφερόμενος στο τι είναι αυτό που τον προτρέπει να δημιουργεί τέτοιες φωτογραφίες είπε στη HuffPost Greece: "Με εμπνέει κατά ένα μεγάλο μέρος η δημιουργικότητα που βλέπω στο Instagram. Εκεί μέσα υπάρχει φρέσκο ταλέντο και καινοτόμες οπτικές. Υπάρχουν πολλοί καταξιωμένοι καλλιτέχνες που μέσα από το instagram μοιράζονται το έργο τους."

Ρωτώντας τον ποια είναι η αγαπημένη του φωτογραφία αναφέρει: "Είναι μια πολύ δύσκολη ερώτηση να απαντήσω. Είναι τόσο υποκειμενικό καθώς ξέρω πως αντιδρά ο κόσμος βλέποντας τέτοιες φωτογραφίες. Οι αγαπημένες μου είναι εκείνη με τα μπαλόνια και μια δεύτερη με το τελεφερίκ".

Όσο αφορά το πόσο χρόνο χρειάζεται για να φτιάξει κάθε φωτογραφία απαντά: "Μερικές απαιτούν πολύ χρόνο για να προετοιμαστούν. Υπάρχουν στιγμές που πρέπει να κάνω υπομονή ώστε να έχω πρόσβαση σε κάτι το οποίο χρειάζομαι. Για παράδειγμα όταν τραβάω μια φωτογραφία έξω μεγάλο παράγοντα παίζει ο καιρός".

Αφήστε την φαντασία σας ελεύθερη και ακολουθήστε τον Stephen McMennamy σε αυτό το φανταστικό ταξίδι.

Μπορείτε να δείτε όλες τις φωτογραφίες του Stephen McMennamy ΕΔΩ.

STEPHEN MCMENNAMY

Δημοφιλή