Έχετε νεύρα; Υπάρχει ένα μέρος που σας επιτρέπει να σπάσετε τα πάντα για να ηρεμήσετε

Έχετε νεύρα; Υπάρχει ένα μέρος που σας επιτρέπει να σπάσετε τα πάντα για να ηρεμήσετε
Woman smashing plates in kitchen
Biggie Productions via Getty Images
Woman smashing plates in kitchen

Παλιά στην Ελλάδα συνήθιζαν να σπάνε πιάτα όταν βρίσκονταν στο απόγειο της διασκέδασής τους και να φωνάζουν «Ώπα!». Το σπάσιμο των πιάτων και γενικά των πραγμάτων μπορεί να είναι μία ένδειξη κεφιού, αλλά είναι και ένας τρόπος εκτόνωσης. Και για να πούμε την αλήθεια, στις μέρες μας, ποιος δεν χρειάζεται λίγη εκτόνωση.

Φυσικά, δεν μπορούμε να αρχίσουμε να σπάμε πράγματα από' δω κι από κει. Αυτό σκέφτηκαν και στην Αυστραλία και δημιούργησαν έναν χώρο όπου ο καθένας μπορεί να μπει και να σπάσει ό,τι θέλει. Το Break Room, όπως ονομάζεται που ιδρύθηκε τον Ιανουάριο αποτελεί έναν ασφαλή και ειδικά σχεδιασμένο χώρο όπου ο καθένας μπορεί να εκφράσει τον θυμό του με ένα ρόπαλο του μπέιζμπολ.

Οι επισκέπτες φορούν μία ειδική στολή, με γυαλιά, γάντια και μπότες και μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε πιάτα, μπουκάλια ή συσκευές για να τα καταστρέψουν.

Ο εμπνευστής του Break Room, ανέφερε στην ιστοσελίδα Μashable ότι η ιδέα του ήρθε επειδή ο ίδιος αν και ήρεμος άνθρωπος, όταν νευριάζει νιώθει την ανάγκη να σπάσει κάτι.

Μήπως ήρθε η ώρα να κάνουμε ένα ταξίδι προς Αυστραλία μεριά;