Μερικές από τις πιο παράλογες απαιτήσεις όσων ταξιδεύουν με ιδιωτικά τζετ: Ο παπαγάλος επιβάτης και η αεροσυνοδός που θα χορεύει

Μερικές από τις πιο παράλογες απαιτήσεις όσων ταξιδεύουν με ιδιωτικά τζετ: Ο παπαγάλος επιβάτης και η αεροσυνοδός που θα χορεύει
GULFSTREAM AEROSPACE GIV-X (G450), N167AD
GULFSTREAM AEROSPACE GIV-X (G450), N167AD
rickihuang/Flickr

Οκ, η αλήθεια είναι ότι το να πετά κανείς με ιδιωτικό τζετ είναι σίγουρα μια άλλη εμπειρία. Καμία σχέση με το να ταξιδεύει κανείς σε μία συνηθισμένη πτήση μαζί με άλλους επιβάτες. Βέβαια οι πτήσεις με ιδιωτικό τζετ είναι ένα σπορ το οποίο αφορά δισεκατομμυριούχους και όχι τον απλό κόσμο.

Πολλές φορές οι πλούσιοι πελάτες το παρακάνουν. Σύμφωνα με την Daily Mail ορισμένοι από αυτούς έχουν ουκ ολίγες φορές παράλογες απαιτήσεις σε σημείο που καμιά φορά οι απαιτήσεις αυτές αγγίζουν τα όρια του παραλόγου.

Σύμφωνα με εργαζόμενο σε εταιρία ενοικίασης ιδιωτικών αεροπλάνων, κάποιοι πελάτες, έχουν ζητήσει να τους βρει γυναίκεια συνοδεία για όση ώρα θα διαρκέσει η πτήση, όπως επίσης και ναρκωτικά. Όπως αναφέρει ο ίδιος, η απάντηση ήταν «όχι».

Ο Carol Cork επικεφαλής της PrivateFly, η οποία ειδικεύεται στο να κλείνει ιδιωτικά αεροπλάνα σε όσους ενδιαφέρονται να ταξιδέψουν, διηγείται ορισμένες από αυτές.

Μία από αυτές είχε να κάνει με την παρουσία ενός πυροσβέστη κατά την διάρκεια της πτήσης, καθώς ο πελάτης ήθελε να γιορτάσει τα γενέθλιά του κατά την διάρκεια της πτήσης και θα άναβε κεριά.

Επίσης αρκετοί ταξιδιώτες μισθώνουν ιδιωτικά αεροπλάνα μόνο και μόνο για να μεταφέρουν κάποιο από τα κατοικίδια τους, όπως για παράδειγμα το σκύλο τους ή το πτηνό τους. Μία χαρακτηριστική περίπτωση ήταν και αυτή ενός παπαγάλου ο οποίος ταξίδεψε με ιδιωτικό τζετ από το Μάντσεστερ στο Λονδίνο.

Μία άλλη πελάτης, είχε μισθώσει αεροπλάνο μόνο και μόνο για να ταξιδέψουν οι εννιά γάτες της, ενώ άλλοι επιβάτες επιθυμούν να τους σερβίρουν κατά τη διάρκεια της πτήσης το αγαπημένο τους ποτό ή φαγητό.

Προτάσεις γάμου στον «αέρα»

Κάποιοι άλλοι είναι πιο ρομαντικοί και μισθώνουν ένα ιδιωτικό τζετ για να κάνουν πρόταση στη σύντροφό τους κατά την διάρκεια της πτήσης, ενώ δεν λείπουν και τα αιτήματα πελατών τα οποία ζητούν από τις αεροσυνοδούς ή το πλήρωμα του αεροσκάφους να μιλούν μια συγκεκριμένη γλώσσα όπως για παράδειγμα γαλλικά ή Ιαπωνικά.

Ένας άλλος πελάτης απαίτησε να υπάρχει κατά την διάρκεια της πτήσης αεροσυνοδός η οποία θα μιλά Ισπανικά και θα ξέρει επίσης να χορεύει.

Δημοφιλή