Αγωγή κατά της Γεροβασίλη καταθέτει ο Κουμουτσάκος

Αγωγή κατά της Γεροβασίλη καταθέτει ο Κουμουτσάκος
SOOC

Σε κατάθεση αγωγής κατά της κυβερνητικής εκπροσώπου Όλγας Γεροβασίλη θα προχωρήσει ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Κουμουτσάκος.

Με μήνυμά του το απόγευμα του Σαββάτου ο ίδιος έγραψε στο Twitter «Καταθέτω αγωγή κατά της κ. Γεροβασίλη»

Νωρίτερα, σε δήλωσή του ο Γιώργος Κουμουτσάκος, δίνοντας απάντηση στην Όλγα Γεροβασίλη ανέφερε μεταξύ άλλων ότι «τα νοσηρά σχέδια της παρέας ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ που κυβερνά τη χώρα δεν θα περάσουν».

Ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ, σύμφωνα με πληροφορίες, θα καταθέσει αγωγή κατά της κυβερνητικής εκπροσώπου.

«Στην εποχή της κυβέρνησης που καταστρέφει τη χώρα, τρέχουσες συνομιλίες εκλεγμένου βουλευτή - εκπροσώπου τύπου κόμματος και δημοσιογράφου, που γίνονται σε ανύποπτο χρόνο και δεν έχουν την παραμικρή σχέση με τη Δικαιοσύνη, καταγράφονται από κρατικές υπηρεσίες, δημοσιοποιούνται και μετά παραποιούνται δολίως από την κυβερνητική εκπρόσωπο», δήλωσε ο κ. Κουμουτσάκος.

Παράλληλα μίλησε για γκεμπελικής έμπνευσης χονδροειδή απόπειρα σύνδεσης παντελώς άσχετων πραγμάτων που «αποδεικνύει ότι με τρόπο βορβορώδη στήνουν σκηνικό λασπομαχίας και διχασμού ενόψει της Τρίτης».

Είπε επίσης ότι η κυβερνητική εκπρόσωπος και εκείνοι που εκπροσωπεί είναι ηθικά και πολιτικά αδίστακτοι.

«Αντί να απολογηθούν για τη δημοκρατική εκτροπή, έχουν το θράσος να ζητούν εξηγήσεις. Ο πανικός της κατάρρευσης, τους μεταλλάσσει κάθε μέρα σε μηχανισμό κατασυκοφάντησης και σπίλωσης κάθε πολιτικού τους αντιπάλου. Αποδεικνύονται επικίνδυνοι για τη Δημοκρατία», πρόσθεσε ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ.

Δημοφιλή